Fin fin fint

Min klänning som jag beställde från nelly igår har redan kommit haha, så ska hämta den sen :) Hoppas nu den är så fin som på bilderna, så drygt när dom redigerar färgerna och skit och så får man hem grejer som inte alls ser ut så.. .

Niklas tränar och jag ligger här och är mest kissnödig. Det är väl det som händer.

:)


just another day without another dollar.

Jaaa.. sov 4 timmar inatt, kul. Nu har jag insett att det inte är täckets fel iallafall, för det var hur skönt som helst. Brukar inte ha svårt att sova, men på sista tiden har jag haft svårt för att sova när jag sover själv, det kanske är för att man är van att sova två? jag vet inte, drygt som fan ialllafal så skulle jag upp tidigt imorse och då var jag ganska död.. men idag tog jag tights och SHORTS, för att känna lite vårkänsla och´att snart , snartt är det sommar och då behövs det inga tights. minsann

Så börjar jag 8, snackar lite betyg medm in webbdesign lärare, kommer fram till att jag redan har visat på mvg så jag behöver inte ha fler lektioner.. LYCKA! det innebär sovmorgon till halv 10 på torsdagar och sovmorgon till.. kvart i ett! på fredagar :) hehehe. bananskal

Efter det sätter jag mig och råpluggar friskvårdsmassage som jag skulle ha prov i nu i eftermiddag. Men precis när jag läst igenom allt tusen gånger och repeterat en massa får jag ett sms av julia att det är instället, för läraren är sjukskriven 3 veckor till framåt och vikarien är sjuk.. kuul. Men det är bra för jag kände mig lite småstressad, nu kan jag plugga lite i taget utan att tvinga in allt på en gång! Får hoppas Erica kommer tillbaka sen iallafall så vi inte får betyg av vikarien, då har man ju visat allt innan i onödan.. .

Nu väntar jag på Kristina för vi skulle göra grupparbete på fysiken som ska redovisas på onsdag, känns som det är dax att börja..

Halva veckan slut

Idag har jag fått ett nytt, jättemysigt och prassligt sommartäcke av snällsnälla mammi eftersom mitt gamla va alldeles för varmt så man knappt kunde sova i de haha. Ska inviga det snart! Åt svingod kycklingbaconpastasallad till kvällsmat :) Borta bra men hemma bäst.

Nu ska jag läsa på lite till massageprovet imorgon innan jag somnar. Man ska kunna musklernas namn, inte bara på svenska utan latinska också, ... . Och massa kontraindikationer och indikationerm an ska hålla koll på, men det går säkert an!

På fredag får man nog ta det ganska lugnt för på lördag är det högskoleprovet som gäller. Och för att fira det (eller inte) så blir det krogrunda och diskotek in i danmark på kvällen. skojjjj :) Denna helgen kommer gå fort känns det som..


borta bra men molly bäst, hette det

Hemma bäst.

Kom nyss hem, skönt!

en halv tand mindre

Tog 9 tåget till persborg, vidare med buss och en minut i 10 var jag på plats på oral protetik (tandläkarställe) och jag hade tid klockan 10. Hehe det kallar jag timeat! Där fick jag obehaglig bedövningsspruta och så slipade dom ner halva min tand, som jag ska få utfylld. Valde rätt färg, tog en massa bilder där jag fick hållaj obbiga speglar och bita i äcklig lera och få besk smak i munnen, samt blöda hite här och var. Det är fan ett krig att ha tanställning :( iallafall i slutet, när alla kirurgiska grejer återstår, längtar tills jag är helt färdig. Nästa gång hoppas jag att jag blir klar annars är det max 2 gånger till. Känns så sjukt skönt att veta :)


tack, för en sömnlös natt

är så trött att jag inte vet om jag vill skrika, gråta eller skratta, jävla skit! Kunde inte somna igår och nu är jag helt utmattad och det sticker i ögonen och kroppen värker. Kul, känner mig sååå sugen på att sätta mig på tåget till malmö nu.. . aja, i och för sig hellre det än skolan. Ska in till protetik och ta avtryck och stämma av med tanden och så, det är nu och i april jag ska in 3 - 4 gånger och få tanden + utfyllnad äntligen påsatt så jag inte ser ut som en tandlös tant när jag ler. kommer bli spännande att se om det blir bra eller inte.. !

 

vill positionera mig i fosterställning och sova.

 


itsnotfair

fan skulle ju plugga kom på det precis nu. orkar egentligen inte skriva nåt nu för är på skit dåligt humör så jag låter nog bli. hejsvej

oj

det blev revbensspjäll till frukost, hehe. är proppmätt, men det är bra, då lär jag inte vara trött i skolan :) Har kollat nåra serier och myst lite, snart dags att gå till skolan, and im ready! älskar måndagar, börjar inte förrän sent, plus att det bara är två lektioner med lunch imellan. Man hinner knappt bli trött.

Nu kom fisan och gosade in sig här bredvid!


Helgen är slut, igen

Kunde inte somna om när niklas kilade så nu ligger jag med datan i knäet istället och är jättetrött, kommer säkert somna igen bara för det haha. I fredags var jag och niklas med danne i tomelilla och dom gjorde våfflor, danne tog nog mer grädde än vad där fanns våffla haha. Sen drog vi ut till donna och det blev väl ändå hyfsat lugnt, lite sent bara, gick hem till nill efteråt på efterfest skojjj skoj. I lördags åkte vi in till lund och firade min kusin Otto som fyllde 10 och på kvällen blev det faktiskt en liten repris på fredagen haha, fast då va vi fler. Igår sov vi riktigt länge, plus att klockan blev framställd med en timme hehe. Grillade och åt sjukt goda revbensspjäll, och solen sken, nice!!

Denna veckan blir det att plugga på friskvårdsmassagen som jag ska ha prov i påå torsdag, försöka fixa några av de sista grejerna på projektarbetet, och så vidaree. Haha så fort man får tid över nu måste man plugga.. längtar tills betygen är satta så man kan vara lite ledig!

är det vår nu?

tänkte jag när jag cyklade till skolan. Det blåste, men det var ändå itne så att man frös.. och när det inte blåste, då kändes det inte kallt! Betyder det att våren är på väg? hoppas det. det hade varit så skönt. Ni vet väl att på våren blir man mer "kär", det har jag lärt mig på psykologin ;)

Jag har en lektion kvar för dagen sen ska jag sitta och skriva projektarbetesrapporten tills niklas slutar jobba, kuul. .. och imorgon är det helg, veckorna bara flyger förbi nu! om 3 veckor ska projektarbetet vara inlämnat :|

hade fysik labb innan, så typsikt mig som inte har några hämningar så sa någon att det luktade bränt så sa jag högt och tydligt att det är säkert Christer (läraren) som har släppt sig. Där rök det mvg:t... nej skoja. han kan ta skämt som tur är, hehe, men lite förnärmad blev han hon allt :) det var radioaktivt cesium som sönderdelades till barium, därför luktade det lite skumt, farligt i fysik salarna... .

förövrigt ; 21 månaders kärlek idag! OCH resan till frankrike i sommar är nu bokad :) 8 - 17 juli it is, fan vad nice det kommer bliii.


kickstarts


brännboll och vår

idag kom en liten preview av vårsolen, härligt med 14 grader! fast det blåste på dagen så det kändes inte som det tyvärr. Men på eftermiddagen var det vindstilla och runt 11 grader och då kunde man faktiskt känna lite värme mot kinden när man var ute, sjukt härligt, vill ha sommar nu :) och som tack för det så ska det bli kallt imorgon, haha

För att försöka ta vara på detta stack jag niklas pidde maria casper andre (och martina fast hon gick typ iväg) ut och spelade brännboll. Synd var ju att himlen var helt grå när vi skulle spela, men skitsamma, det var kul och man frös inte ihjäl :) Nu har vi precis duschat och ska väl se nån film snart, todilloooo

ett grått ystad

Då var helgen slut, som vanligt, varför går den så snabbt? I lördags sov vi längelänge och det var skönt, gick upp vid 1 tiden typ och kollade massa serier och åt typ hela dan hehe.. :) På kvällen kom danne in till stan så vi tog en sväng till donna gina på kvällen. Igår träffade vi pappa en stund och kollade på resor till frankrike, kanske blir mellan den 8 -17 juli det verkade vara billiga resor då. och då åker man en fredag och kommer hem på söndagen veckan efter, så är det ändå bara 5-6 arbetsdagar :) Längtar ner till värmen, medelhavet, den härliga känslan. Bättre än det vädret vi har här, himlen är helt vitgrå idag, uschh deppigt..

Tills på onsdag har jag natur/samhälleprojektet att bli klar med, på torsdag har jag prov i friskvårdsmassage så måste plugga inför det hela veckan, på söndag ska svenska uppgiften vara inlämnad så den får jag göra nu eftersom att jag vet med mig att jag ägnar 0 sekunder av min tid till skolarbete på helgen, då vill man ju vara ledig, heh.. Och ja sen har jag en massamassa matte och göra också :) Och projektarbetet ska va inne om 4 veckor. Vilket innebär att jag kommer sitta med mycket jubb denna veckan också, kunde inte lärarna samarbetat lite bättre så att allting inte hamnar vid samma tidpunkt? kunde dom inte det vaa vava. Längtar till sommaren och studenten.

här kommer en bild på niklas nya frisyr, han är jätte nöjd! hahah


fredag

älskar när det är fredag, då vet man att man har en hel helg framför sig :) det gör det lite lite lättare att stiga upp på morgonen. Dock så börjar jag inte förrän 20 i 10, så jag stannar i sängen en liten stund till...

Ikväll ska jag chilla med Max och co, nu måste jag försöka göra lite projektarbete hade jag tänkt, inlämning 15 april och det är inte så långt kvar nu ju.. :|. Men nu har jag gjort dumma fysikprovet iallafall, så nu har jag iallafall lite tid till att få undangjorda vissa saker.. blä, längtar till sommaren/studenten.



brak

niklas ställde sig nyss mot väggen och fes så det ekade i hela rummet :) det är ett tecken på att han på bra iallafall haha :D Fysikprovet gick helt okej idag, vet att jag inte klarade 2 uppgifter helt men jag tror jag satte dom andra ganska bra iaf... hoppas jag satte vg. imorgon gäller det, då ska jag lämna över bläckpennan till rikard, haha, my moment of glory :D Så går det när man utmanar en envis jävel som jag. För dom som inte vet så blev min gamla mattelärare i högstadiet sur på mig för att jag skrev matte med bläckpenna och kastade ut mig för att jag inte hade nån blyertspenna... och sa att man inte fick skriva matte med bläckpenna förrän man satt MVG i matte D. Och nu har jag satt MVG i matte D, så jag beställde hem en specialpenna där det står nåt i stil med "Till Rikard Olsson, Ett bevis på att Cornelia Jeppsson fick MVG i matte D och nu får använda bläckpenna, tack för en god match" som jag ska ge till honom. in his face!

nu ska jag pussa på niklas för han ligger och sötar sig, värre än min hund ibland :)

ajj min hals

det var det första jag tänkte när jag vaknade.. skumt, igår när jag käkat så började det göra lite ont? och i morse gjorde det skitont, så fort jag ska prata eller svälja så gör det ont i gommen/halsen men liksom inte som halsbränna utan som om jag hade ett fett blåmärke där eller nåt :( koonstigt.

Nu sitter jag på webbdesignen, ska vara här själv nu och 7 veckor framåt för handel ska ut på praktik vilket innebär att jag nog kommer få liiite ledigt, hoppas jag... drygt att vara här helt själv, då kan man inte sitta och slöa när läraren inte kollar haha. Jaja..

nu ska jag ha fysikprov!


tråkkkiiigggt

när ska det börja gå BRA program på tv?


kissnödig

är jag nu! fast jaqg orkar inte resa mig ur sängen, så det får vänta.. har gjort en massa fysik, har lite kvar jag måste träna på men det närmar minsann sig. Synd att jag haft så sjukt mycket annat att göra, annars hade jag gärna pluggat förra veckan med så det inte blivit så tight nu i slutet :P men det är alltid lika härligt när lärarna snackar ihopa sig så dom inte lägger allting på samma vecka :) blir så glad.

 

imorgon ska jag minsann klara det dumma provet och sen ska jag njuta resten av dagen! och så ska jag träna på kvällen, för det hinner jag minsann (egentligen inte) bombobom.


trött tjej!

Uschh, hade tänkt träna igår, stack till och med dit, men eftersom jag har så mycket att göra i skolan nu satt jag i soffan och pluggade medans niklas tränade, haha.. fick lite gjort iallafall.. . Har pluggat fysik så mycket nu de sista dagarna att det sprutar fysikformler ur öronen på mig. Måste sätta mitt vg i fysik b, kan ju inte bryta mot mitt mönster, har inte haft några g hittills haha :) och det är 150 poäng, så jag menaaaar.

 

Snart ska jag äta gulaschsoppa med vitlöksbröd, mummms, orkar knappt plugga nu bara för jag är så hungrig.. som ni märker, eftersom att jag skriver här istället MEN men. sånt är livet. igår sökte jag in till lund och malmö, med civilingenjörsutbildningen i datateknik som förstahandsval.. sen får vi se om jag kommer in, och om jag nu vill läsa vidare ens, men det problemet tar jag då! Får se om jag har jobb och sånt, hade varit så skönt att ta en paus från allt pluggande ett år och bara leva.


bira, blaze och busskort

är en låt jag hörde på radion idag. jag har kommit fram till att jag + plugga hemma = går ej. Jag kan alltså inte, det går inte, inte ens om jag vill, det är någon osynlig kraft som hindrar mig från att ta böckerna och bara plugga. I skolan går det hur bra som helst,men när jag är hemma då är jag hemma :) och då går det inte. jag får alltså plugga i skolan imorgon, det är min plan!

Robert Broberg – Köttbullar 

The Shawshank Redemption

jag kan erkänna att jag nyss kopierade filmens namn (jag har nyss laddat ner den) för jag inte ens orkade memorera vad den hette, så lat är jag just nu! Men det förtjänar jag, för helt plötsligt så är jag ensam och har inget o göööra längre. Mamma och vippe stack till varsin träning, emma blev kidnappad och satt i tvångsarbete (typ) så hon kommer inte, och kvar blev lilla jag som fick sitta alldeles ensam och äta kvällsmaat.. men molly var där iallafall, så hon fick lite pasta av mig bara för hon är en så snäll kompis :) å andra sidan har jag lite tid extra att plugga fysik på, väldigt kul och uppmuntrande tanke... aja. back to work

 

min galna, illaluktande, glada, korkade, gosiga, söta underbara vovve ♥


trevligt, upplyftande och livsgnistagivande meddelande

fick nyss ett trevligt meddelande från någon random turk som lagt till mig på msn :) "suck my cock" löd det och först så skrattade jag lite sen skrev jag tillbaka något omoget i stil med visst kan jag suga kuk men inte din, för du kommer dö ensam och oälskad och sen blockade jag turken och kände mig lite halvnöjd med mitt svar, kunde varit ännu snitsigare, men men.

 

Nu har jag gjort 3 hela fysikuppgifter och därför hamnar jag hela tiden vid datorn eftersom att det tar emot så fruktansvärt mycket, BLÄ! aja, det kommer... nu längtar jag bara tills om en timme, då ska vi käka spaghetti och köttfärssås, och det kommer vara sviiiiin gott. har fortfarande inte tankat nån film än, så det ska jag göra NU!nunun


i am a rock

här ligger jag en vanlig måndagseftermiddag, och har betalt mina räkningar och gjort det jag ska! förutom att plugga fysik, men det tar vi sen öhum.. imorgon är det dags att söka in till LTH. sen får vi se i juli om jag kom in eller inte! Men det kvittar, för jag kommer nog inte att tacka ja detta året.. men nästa kommer jag garanterat!

 

Ikväll kommer emma hit, vi ska spela Dance Central på Kinect och äta spaghetti med köttfärssås och se en film med mammi! Har ingen aning vad man ska se dock. mamma och jag har ganska så olika filmsmak, hon gillar svenska draman och jag gillar inte riktigt filmer på svenska, vet inte riktigt varför. Fast dom filmerna "män som hatar kvinnor" var bra :) Och wallander är också helt okej. Men inte såna filmer som man inte riktigt fattar handligen i, där alla bara pratar hela tiden och det inte händer något som är sådär spännande. Man ska helt enkelt inte tröttna utan antingen ska man böla hela tiden, ligga som en boll och knappt våga titta, eller vara uppslukad av all action och såvidare :) hehe, nu bara babblar jag igen. hoppelihopp

 


by the way


hallåå i stugan

längesen sen sist, känns det som! skriver när jag har tid och känner föör det, helt enkelt! Idag har jag och niklas träffat pappa och anne med vippe, käkade svin goda "mai thai" mack-tårtor eller vad man ska kalla det med kyckling och nån thai sweet chili-liknande sås på mummmms. Ikväll ska vi för en gångs skull ta det lugnt här  och emma kommer kanske hit ocksåå. igår var jag med max och mårten och vi hälsade på koffe en stund, höll på att dö på hemvägen på skivarp men ja vi klarade oss, jag kände att jag inte levt klart mitt liv än, panik panik. Vi körde typ i 80 - 90 i en inte så kraftig kurva men vägen, som såg torr ut, var hal som fan och helt plötsligt gled vi och det var många träd vid vägkanten som såg farliga åt just då. Så jag skrek, max skrek, och mårten satt knäpp tyst :) sen rätade bilen upp sig efter en massa svängande och skrikande och panikande och vi körde överdrivet långsamt resten av vägen till ystad.. haha, trodde verkligen jag skulle dö, tänkte bara neeej, nej jag är inte klar ÄN!


å andra sidan, så gick det ju faktiskt bra, men sen påminde jag max noga var 5:e minut att det var halt ute, ifall han skulle glömma :)


RSS 2.0