hanna hanna på din stekpanna panna och bajsa på lärare

hehe var bara tvungen att ha den överskriften, har en rolig inspelning av lorik när han säger så. :9 det passar för hanna har nyss spenderat eftermiddagen med mig och en påse godis, nyttigt yao!

jag är riktigt trött, måste lägga mig i tid ikväll. måste försöka sova även om jag inte kan och aldrig orkar försöka.
det blir alltid så. man säger till sig själv att ikväll ska jag iallafall lägga mig i tid och sen drar man sig för det och det slutar med att man sitter uppe halva natten för att vara säker på att man är riktigt trött och somnar dirrrrrrrr. så man slipper alla tankar som man trycker undan.

ikväll ska min kontaktlärare, daniel, spela med sitt band på UG, ska sticka dit och kolla :9 det ska bli kul att se, har bara hört dom på skiva, det verkar vara rätt så chill musik ;D.. spännande spännande!

o-op a t du h r o dra

oooooh gissa om jag inte får utskällning på utskällning på utskällning, jag börjar tröttna lagom nu, har inte gått en dag utan att minst två lärare skällt ut mig eller hotat sänka mina betyg :S wahaaaat jag tänker inte sitta där som en liten ängel och bara ta åt mig den skiten dom lägger ut på mig. jag käftar emot och tar hellre konsekvenserna istället. envis som fan mmm.

lijgom klad alla lärare är på mig!
i måndags, först blev jag utkastad från matten för att jag käfta emot rikard (som för övrigt ingen vågar vara minsta kaxig emot av någon anledning?) bara för att jag bara hade en bläckpenna och ingen jävla blyertspennna. sen fick han lagom damp på mig jajaj jag tänker inte ge mig om min älskade bläckpenna iallafall sen börja han säga jag inte behöver komma på hans lektioner om jag tycker han är dålig lärare och sånt jag bara vafan snackar du nu om aaaaah. sen fick jag en varning av min NO-lärare att jag sänker mitt betyg om jag fortsätter att bara sitta och snacka och inte lyssna på lektionerna. tack älskar dig med skaffa ett till öra och börja lyssna du också blääääää.
sen i tisdags skällde pernilla ut mig för att jag satt och kliade slash ritade johan på armen och ryggen för att han ville det och jag tyckte det var kul att rita, så fick jag det klart för mig att min och johans framtid var visst att sitta och rita varje dag, jaha! men hallå hellre det än det jävla skitjobbet med dålig lön hon har, hon ska fan inte säga någonting. då ritar jag hellre än blir som hon. jaja och sen hade jag franska, så fick jag betygvarning där också. "du lyssnar hellre på musik än lyssnar på mina genomgångar cornelia" ja men det är väl klart? sen att du har märkt det är ju en annan sak, pirrrrrrrrrrrrkkkkkkkkko bruuuun. please go in pension snart.
och idag, så har vi klassråd, (skulle egentligen haft matte också med rikard är i sthlm så vi hade vikarie. hade varit kul annars att få höra ännu en jävla argumentation om bläckpennor aaaah.) så satt jag och klia johan på armen bara för att vi skulle se hur lång tid det tog innan pernilla sa till. johan gissade på att hon skulle ignorera det men jag gissade på 5 minuter. det tog 2 minuter innan hon halvskrek (som vanligt) "CORNELIA, nu slutar du tafsa på johan och LYSSNAR i stället!" hahahhahhahahhaha så jävla kul att hon använde ordet tafsar också :) haha sen var hon mensig mot lina också, lina fråga något till daniel om när vi ska ha bad så avbröt pernilla och bara "det har vi sagt att det får du ta på idrotten och inte här på klassrådet! lina bara ja vad ska vi då med klassråd till.. .. 

men jaja. denna veckan har för övrigt varit okedodo,




pooos s ss


baaaaaaaaaaaaas

oooo jag gillar när pappa och hans flickvän sticker halv 7 på morgonen. = full bas och hög musik på utan att något kan störa mig, wiooooo yaash
jag märker inte ens om jag är trött eller inte :)

j g ve i te


corre corre corre

skola igennnnnnnn, fast måndagar kan vara rätt nice ibland! dock inte porten, jag och lina fick stå ut med att göra grönsakssoppa med massa konstiga saker i :S fast vi hoppade över selleri och sånt yurk. god lunch 8-DDdddd
och nu sitter jag hemma och fryser om tassarna, sällan? mmmmmmmmmm


d du tror d jä a sm r
tänker r nt o h kla
me de fi i et me dig s m är u erbart

va du har o dra

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a aaa aa

BAJSA på allt just nu, det sista jag behövde var väl ändå feber, ont i halsen, hosta, huvudvärk OCH förkylning? BAM
och sen orkar jag inte allt skolarbete som vilar på mig just nu, som jag inte orkar :/
MA: 12 uppgifter kvar
SO: 20 uppgifter kvar om länderna i mellankrigstiden
NO: typ 10000 sidor man ska kunna till provet nästa fredag.
Slöjd: STICKA en jävla vante
Engelska: En massa glosor till onsdag
Tyska: gör klart kapitel 4 i häftet

orken_orken_orken_orken_orken_orken_orken

sen har vi säkert fått ännu mer läxa i nåt annat pissämne under tiden jag varit borta yuuu hu u uhhu hu huuh
ajajjaja, nu är iallafall pappas kompis roger här och visar bilder o sånt från när han var i sydamerika i ett halvår, rätt nice, med lite vin o choklad o såsåsåså hahahh jag mobbar alltid honom för midsommar -06 :p då hade vi vår studsmatta i trädgården, och med första ölen i handen gav min lillebror honom studsen så han flög in i busken :P hahahahah han hade repor i hela ansiktet. sen klockan halv 5 på morronen går jag ner för att kolla nåt, så ser jag honom ligga tvärs över soff-pallen med röven i toppen, och när jag tyst flabbat klart och är på väg upp så pruttar han skit högt :D hahahahahah fy skam fy skam

aaaaaaaaaaa nu vill jag bara ha sommar :( inte detta dumma kalla väder som blåser utanför mitt fönster just nu. jag kan till och med höra det.

förresten kollade min mail idag och hade fått världens gulligaste mail av hanna :D så sjukt gulligt var det. jag blev helt mållös faktiskt. schå schöt!

sen ringde jocke mig två gånger, och underhöll mig lite :))) han är så god. sen på eftermiddan spelade jag cs (hahhah ovanligt?) fast jag lär mig nåt nytt varje dag. fast jag har precis lärt mig typ en bana utantill, så börjar alla spela på alla andra banor :( så jag suger fortfarande hahah. menememenenen. är man datornörd på heltid så är man datornörd på heltid.

jajajajajja nu har jag skrivit tillräckligt för idag, haj och ivaj oooooo så såsås åsåsåå så

image2

hey yaooooooo

pappa köpte hem stepsils, såna läkerol halstabletter och alvedon till mig igår, jag älskar honom?!???!?!
synn bara att det inte hjälper. fast febern är nog nere nu, det känns så :) halsen blir tvärtom bara värre, hostar och pratar som en hes gam, men det går väl över. nu ska jag göra mitt hooooonungste, mmmm got


Hejsan hoppsan

Japppp, nu har jag också skaffat mig en blogg, sen om jag är aktiv och sånt får vi väl se! :p
igår på sista lektionen började jag få ont i halsen och typ ont i hela kroppen, och det blev värre och värre. När jag kom hem kunde jag knappt snacka så ont jag hade och då hade jag också lite feber. sen sov jag i 4 timmar och blev väckt klockan 7 för vi skulle käka, och då tog jag en ipren. sen typ en timme senare tog jag tempen och då hade jag ändå högre feber. sen somnade jag igen vid halv 10, när jag låg och lyssnade på musik, och sen vaknade jag 2 inatt igen för jag hade fortfarande hörlurarna i och musiken var på :p haha. i morse hade febern gått ner en aning men nu är den högre igen, så vi får väl se. Sitter och dricker honungste mot min dumma hals. Det bara bränner i den och så hostar jag hela tiden så det är rätt gutt med lite varmt te :_________D det enda positiva är väl att jag slipper skolan. höhööööö nu ska jag kolla på tv och leka _lat_masken_ i några timmar, haj ivaj!

honungste mmmmmmm got


RSS 2.0