höstlov = bra sak

är inte söndagar underbara, när man vet att man inte ska till skolan dagen efter? eller dagen efter det? eller dagen efter det? osv ! joddå ! blev av med min cykelnyckel i helgen, så fick cykla på niklas bmx hem. fort gick det men shit det var jobbigt.. hittar jag inte nyckeln får jag borra upp låset :( kul, men jag får skylla dumma mig själv.. har sett två avsnitt nu på fringe, med don, dom är faktiskt riktigt bra :D hej svej

 


freaky !

niklas har sovit hos mig nu i två nätter när mamma varit i tyskland, mysigt pysigt, och idag är det fredag och jag börjar kvart ii ett och sen är det helg, så ja man ska väl inte klaga :)

 

drömde en sjuk dröm innan, att jag helt plötsligt bara förlorade minnet eller nåt och gick på automatik och var som en helt annan människa i två veckor, och vakna upp hos niklas typ klockan 11 på kvällen den 11 november och så hade jag förlorat minnet den 28 oktober! och då hade vi gjort en massa saker och jag hade variot skitkonstig och mina föräldrar hade typ slutat bry sig för dom inte orkar, haha? och jag va skiträdd då och helt förvirrad och bara försökte förklara för alla att jaginte varit mig själv i två veckor, eller ja, asså ...  så hade jag massa konstiga bilder på kameran och allting hade förändrats, gåri nte att förklara ! läskigt haha :D tänk om man skulle göra det, kanske sitter och kissar någon gång och vaknar upp helt plötsligt två veckor senare och allt har blivit heeelskumt. det var skönt att vakna upp och bara veta att allt är bra,!!

 

ikväll ska vi förfesta en stund hos andre, och sedan ska dom vidare till disko in i danmark så då ska jag till bar a bar eller hitta på nåt med jocke pocke :) ha en nice fredag !

 

 

 


noodles !

käkar jag nu, fick bli det idag, man blir helt varm nör man äter de haha :D ska plugga massa bajs fysik idag, men det kommer nog gynna på provet på torsdag, handlar om mekaniska vågor. ljudvågor, harmoniska svängningsrörelser, fjädrar, vågor över huvud taget. intressant, nej... jajja! ny vecka, nya krafter, eller?

imorgon har jag ingen aktiekunskap (= :'D) så jag slutar 12 istället för 16.20, så då ska jag pumpa loss på gymmet och träna på samhälleprovet som jag har på onsdag, och efter det ska jag attackera min pojkvän med en massa kramar och pengar. ja, pengar, är skyldig han för en massa taxiresor och blabla så ska bjuda på mat också! mend et är bara för att han är så söt.

idag fick vi förresten bruna bönor i skolan. det va ingen som hade rört dom ens för det såg ut som torkad avföring på ytan, bokstavligt, hade fotat och visat här om inte mattanterna stått där.. heeelt sjukt, varför serverar man ens sånt?

nu har jag precis varit ute och övningskört med mamma, det gick rätt bra, jag svängde in och parkerade utanför ica supermarket heeeelt själv haha. wow framgång eller, nej men det kommer asså!



pastalicious

gör pasta med pannbiffar nu hemma hos don, kommer bli naaaajs! Ikväll blir det fest i sjöbo, kommer också bli! nice! något som inte är nice, är vädret. Kallt, blåsigt och grå himmel. uschhhuschh det kommer bli en lång vinter!


puh..!

nuuu vet jag vad kosher, bar mitzva och pogrom innebär. för jag har läst om judendom nu i minst 2 timmar, så nu jävlar kan jag detta :) eller, nästan, sjukt mycket högtidero ch grejer man ska kunna, och har prov på det imorgon så jag tog mig i kragen och pluggade faktiskt ! jag brukar annars bara ta hem böckerna, planera grundligt hur jag ska plugga och sen sitter jag vid datan.. hela kvällen.. istället. men idag gjorde jag det! I DID IT! såå är nöjd.

 

mamma gjorde morotssoppa innan, det som låter så äckligt, var faktiskt svingott. rätt stark och kryddig och så varm som fan, vet inte vad hon hade i den men gott som fan var det ! det måste väl ändå vara nyttigt också ... ! det får nog inte barnen i tjockislägrena i öknen äta, eller jo kanske om man slänger ner lite ister i det eller nåt sånt, fan vad äckligt.. jaa! nej men, laddad inför en dag imorgon, börjar 8 med fysik b och slutar inte förrän kvart över 4, och innan dess hinner jag även ha (2,5 timme!) religionskunskap, samhällskunskap och naturkunskap. kuul va! verkligen alla mina favoritämnen samlade på en dag, fast tvärtom! men då har man det gjort sen .. usch. jag behööver sova!

 

så här känner jag mig lite ibland! när min pojkvän bara bjuder bjuder bjuder! och min plånbok gapar tom så fort jag vill kunna bjuda tillbaka, snälla ge mig ett jobb så ska jag spara så jag kan ta med alla mina vänner till nåt exotiskt land och bjuda laget runt på drinkar, i en månad. dvs, ge mig en jävligt lyckosam trisslott nudå. va


all gooood

nu har jag precis kommit hem från gymmet, nyduschad med en handduk i håret med datan i knäet i sängen! helt underbart, finner ingen anledning till att resa mig :D bowlingen gick väl helt okej, jag satsade på att komma sist men kom näst sist, så bättre än förväntat då alltså! såå vad har jag lärt mig i skolan idag? joo, att michelangelo är en känd konstnär som målat en vägg i ett kapell eller nåt där en man pillar pekfinger med gud, och att ky^2/2 är den potentiella energin i en fjäder, och att hamsterns testiklar väger 1/4 av dess kroppsmassa. Det sista lärde jag mig av Max, kan j u va bra att veta ... !

 

Jag läste i en tidning här om dagen att på nåt ställe nåntans i världen för jag minns inte var det var, så skickas kvinnor på läger ute i öknen för att äta sig så feta och tjocka som möjligt. Det är tydligen väldigt attraktivt hos män i den kulturen. ett extra plus är om de har många bristningar, speciellt på armarna så det syns ordentligt. ju fetare desto bättre! Och dom kvinnorna skickas på detta läger av deras föräldrar, och de har inget val. Föräldrarna säger att det är ett kul läger där de får äta så mycket god mat som de bara vill :) eller alltså, förfinat då, eftersom de måste äta sjukt mycket fett och om de spyr upp det så måste dom äta upp sin spya. Och om de vägrar äta så får dom pryl, eller nåt, eller så blir dom tvångsmatade. Kul va? Och här sitter man själv och nojjar för att man inte vill bli tjockiz. Så, nu är det bara att leta efter en kultur där man strävar efter att väga precis det man ska, inte vara fet som en buffel och inte smal som en sticka utan varken pattar eller rumpa. återkommer när jag hittat den, annars får jag skapa min egen kultur .. .. !

 

på tal om tjockisar, va fan? ägarna till denna katten är säkert dubbelt så stora själva. Hur fan kan man va så dum..!


en sten

jag vill ha en 3D tv! coolt, det ska jag köpa när jag är miljonär. idag blir det bowling och såå, soft efter festen i sjöbo igår ! niklas pappas flickvän har dragit igång lite reggae låtar nu haha och kapten röd, vi är lite smått chockade ! men det är ju soft haha :D idag är det 2 månader 8 dagar tills jag blir 18


ooooooooooaaaaooooo

ja, överlag blev det ju en skön helg! kom undan med lite skrapsår på benen och en vrickad fot! blev 18-årsfest för josefin och sanna i hedeskoga i lördags och det var kul, förfestade hemma hos andre :) hände tyvärr en liten incident precis innan jag och niklas skulle dra hemåt, lite tråkigt att folk inte kan skilja på mitt och ditt, men efter en ursäkt så är jag inte långsint, tycker inte om att vara sur/ovän med folk såattee.. ! hade kul fram tills dess iallafall! Sedan hade vi sån tur och missade bussen hem så vi fick gå, och jag vrickade som sagt foten i mina 14 cm klackar, vilket fortfarande känns haha! får hoppas det går över, då! idag har jag tränat och ska plugga igen lite matte, alltid lika kul.. .. men, it needs to be done!

förresten, så har jag snackat med supporten på bloggerfy och vips nu får jag äntligen pengar varje gång nån trycker på ord som blir understrukna i bloggen (sponsrade ord), 50 öre varje gång, jag kommer bli miljonär ! när jag är typ, 1000 år gammal! så tryck nu ! en massa

 

 


helg! :D

deet blir man, ju glad av! sitter hos niklas, fisan ligger och gosar och nu kollar hon vad jag skriver. verkar som att jag skriver rätt tråkigt för det ser ut som om hon håller på att somna! men! ändåån.. igår var jag också här, skulle hem sen på kvällen, men så råkade vi somna och halv 2 vaknar jag vill och bara OJjj.. fast då orkar man ju inte cykla hem så det var lika bra att nanna kvar, det var mysigt tills han skulle upp och iväg klockan 7, naaauw fisan ligger och är så jävla söt här bredvid, nu måste jag klappa henne dokt! hihi hejhejhej

hihi

har upptäckt, något, vill se mer, vill se vad som finns där! är glad :D

 


vill

vill skrika

RSS 2.0