GRATTIS!

skriker en snubbe i luren till mig när han ringde mig i skolan. DU HAr FYLLT I EN ENKÄT PÅ NÄTET, OM KOSTVANOR, VA, MINNS DU DET? jag bara ööhhh... ja ... det harj ag väl ? han bara JAAAA och dU har vunnit ett helt fantastiskt pris ! du ska få av mig 2 månaders förbrukning av vårt omega 3 piller för endast 99 kr och dU SLIPPER fraktkostnad och du är inte bunden till framtida köp BRA VAAA? jag bara eh nej jag vill inte betala nåt tack han bara Vaaa MEEEN blablabnlablablablabla sveriges bästa omega 3 piller livsmedelsverket säger att du måste få i dig blablablablabla, jag säger NEJ tack jag måste gå på lektion nu och jag är inte intresserad tack ändå för ditt fina generösa pris !

 

och en, sekund, trodde jag faktiskt att jag kunde ha vunnit typ en iphone :( jag som såg framför mig hur jag satt och spela rat on a scooter .. .. men, nej, jävla telefonförsäljare, dom kommer på nya sätt att irritera en hela tiden. tack du gjorde min dag ! fick iallafall nåt att skriva om!

 

monkey business!


kompiz

ska byta till abonnemang efter ett par år med kära parlino, har kommit fram till att jag kan göra av med 200 spänn mindre i månaden om jag skaffar tele 2 kompis med extra sms tillval sååå jag betalar 69 kr i månaden för 3000 gratis sms och om jag inte ringer nåt så kostar dee inget mer ! azzo. betre en nu, jag betalar 300 spänn för att smsa gratis ! såå. the cheap sheep frank is right, !

 

 

nuu ska jag sova, hade skoj igår by the way!2 hela bilder som jag lyckades få över till slut från min felleton


YES !

då var det fredag, helg, SKönt! OCH! igår, såg vi ju chords och grieves efter det, så jävla bra :) speciellt chords, men det är väl för att jag kunde dom låtarna, aldrig hört grieves innan men han va också grym :D blir kissnödig nu när jag skriver, men ska bara dela med mig av lite till. som att, solen skiner igenom molnen nu! och! att! nej! hinner inte! måste kissa hej!

chords, malmöfestivalen!

idag ska vi in och se CHORDS som spelar på posthusplatsen (tror jag det var.. !) i malmö! ska prova langos, om jag hittar det, fast egentligen är jag sugen på kina box.. det är ju också så jävla gotT! men! menmen! idag hade jag mina första riktiga lektioner för detta året, det började ju rätt bra.. kommer till skolan 8 och inser att min lektion börjar halv 10. jag och nils ockupperade soffan och sov fram tills den började, fy fan vad skönt de va haha jag va så jävla morgontröttsirriterad så ville bara lägga mig ner på golvet och trotsvägra! seen hade jag fysik b, verkar va en soft lärare vi fått men skenet kan ju bedra, det verkade bra hittils iallafall! sen matte, asså, ja, ska inte skriva vad jag tycker här men som tur är ska jag ha en annan mattelärare i matte E. thaaaank baloo for that !

 

nu ska jag hoppa in i duschen !


skolstart !

jippi ! eller inte ! fick iallafall börja klockan 10, lite mer mänskligt. hade genomgång av mitt hemska schema, fast ett plus är att jag har sovmorgon till halv 12 på måndagar vilket är GULD eftersom man är typ tröttast då.. .! sen åt vi lunch och det var fantamig RESTER hahaha så fattigt. pastasallad med korv i. vilken härlig blandning. nej, men vad förväntar man sig. med tanke på åldern av dem som jobbar i vårt skolkök kanske man kan konstatera att smaklökarna dör ut ganska mycket när man blir gammal. det verkar så, iallafall! efter det blev det lite genomgång av projektarbete, och som tur är har jag redan listat ut vad jag ska göra - jag ska programmera och skapa min kusins hemsida :) den nuvarande är www.fjw.se men den har dels blivit hackad för ett tag sen och dels inte uppdaterad sen 2008. Så det känns som det är dags. Vi ska ta bort den helt och göra en ny som slutar med .com istället!

 

är inte så sugen på NRJ in the park i malmö ikväll. Har insett att artisterna inte är så lockande och det blåser så jävla mycket att jag bara vill burra ihop mig och mysa. inte gå bland massa fjortisar och kaxiga (förlåt, är inte rasist men) utlänningar på malmöfestivalen samtidigt som vinden piskar en i huvet och man ska lyssna på musik som inte ens är bra. nae. icke!

 

ni ser kanske vissa ord som blir understrykta med 2 streck lite random hit och dit? tryck där på dom rutorna som ploppar upp över så får jag 50 öre! hahahhaha jag kommer bli rik förfan. hej oheåå!

 


chances are..

ligger o ch lyssnar på lite bobban, snart får jag försöka sova, längtar inte.. ska försöka få lite sömn, sen börjar skolan imorgon, kan fan inte fatta att hela sommarlovet redan är slut. var fan tog de vägen? kändes som det förra var längre, och så mycket roligare. plus att detta var mitt sista sommarlov, ever, nästa sommar har kjag gått från studerande till student till arbetslös till kanske, arbetande. fan vad upplyftande! nein, imorgon kanske jag drar till malmöfestivalen om jag känner för det, annars ska jag iallafall in på torsdag och se CHORDS och det ska däremot bli fett och vädret ska vara skitfint, annars dör jag. nu blev jag jättekissinödig så jag ska springa och kissa och borsta tänderna och sen, ska jag försöka sova lite. kan ju låta bli att komma som ett lik imorgon , iallafal! peace, love & kebabsås

 

what's shakin?


refreshing

idag vaknade jag upp hos niklas, som stuckit till jobbet, tog en snabb dusch, lämna in cykeln behövde få kedjan spänd och lite sånt! sen trallade jag ner på stan och eftersom det var en timme tills jag skulle klippa mig så hamnade jag på hm och faktiskt till min egen förvåning lindex också, brukar aldrig gå in där ens. hitta ett par örhängen, tights och ett armband där iallafall, alltid nåt! på hm köpte jag (såklart) trosor, och ett par såna man har till med band som håller upp såna strumpbyxor som går upp till låren som var rätt söta hehe, dom lägger jag inte ut!, en ring, örhängen och såna nålar man har i håret fast lite roligare, brukar bara ha såna svarta vanliga nålar eller va man nu kallar det. nivet! och när jag klippte mig lyxade jag till det med en kick + massage som kosta mig 100 spänn extra men var värt det, mitt hår är helt utslitet så det skulle hålla 2 veckor typ. fick en absolut repair prov med mig hem som jag ska testa om 2 veckor när kicken gått ur.. !

 

idag har vi förresten varit tillsammans iii ii 14 månader! det kan man ju fira litee, och 4 månader kvar tills jag blir 18 !


phuu .. !

som kanske märks, har jag gjort om bloggen lite! tröttnade på det gamla.. behöver mer plats så jag kan ha större bilder! så nu ser det lite konstigt ut att alla bilder i mina inlägg är så små men det var för att dom inte fick plats innan! ska göra någon roligare header och kanske ändra färger också nån annan dag, nu har jag gjort det drygaste iallafall.. så här såg det ut innan:

 


massor av malmö, på g!

thats right ! imorgon ska jag se helt off! kapten röd också om vi hinner! sen ska jag in på onsdag och se NRJ in the park och på torsdag blir det chords med emma lang pang pung! och mitt i allt detta, börjar skolan på onsdag, .. . alltså, var det som nyss passerade min sista sommarlovshelg någonsin! aaA hjälp! men det löser sig nog,. om 4 månader och två dagar (eller ja nu är det en dag, eftersom klockan är 1 på natten öhöhöhö) sååå fyller jag 18. jag vill flytta till lägenhet direkt. synd man inte är rik eller bortskämd. jag får vänta :) har man väntat i 18 år kan man nog vänta lite sig lite till.

 

asså,m an saknar värmen lite!

 

 

men vad gör det om 100 år


hullaholla

gårdagen, ska vi inte prata om, men, i slutet hamnade jag i svarte, på väääärldens skummaste fest :) var som i en leksaksvärld. eller, som i en dröm. en skum då asså! ny upplevelse! trodde jag var i indien ett tag, men nejido! idag är det lördag, vad gör man på en lördag? vet inte, lyssnar på atmosphere och filosoferar kanske! inga fler visa ord för idag!

ojoj, oj

det blev en lång natt, men en jävligt skoj sådan, träffa många roliga vänner :) nu ligger jag och håller på att däcka nästan för är svinigt trött, idag har jag mest tagit det lugnt ! imorgon blir det malmöfestivalen med jenny, max och company så det blir säkert kul ! det är ju ändå fredag ! jag måste kolla upp när chords spelar, vill verkligen se dom, hoppasjag inte är den enda ! men det tror jag inte, dom är grömma asso ! goa böllar! beställde klipptid tills på tisdag, perfekt innan skolan börjar på onsdag haha, det behövs fan nu.. 

jag och matilda igår, haha, vet inte riktigt vad som händer ! men ! är nöjd


home 2 basic

yes, box ! igår gick jag upp 5 på morgonen och det var så sjukt jobbigt so i dont know where to start ! la mig på en madrass utanför duschen och skulle ta hårborttagningscreme på benen, höll åp att somna ! blev väl lite piggare när jag duschade, men man mådde nästan illa så trött man var haha.. vippe var rätt yr han med, bara irra rundor i början och visste inte vad klockan var. vid 7 hade vi packat det sista och satt oss i bilen och drog oss mot spanien, och sen tågresa från figueres till barcelona flygplats.. ! käka burgare på ett ställe där, haha och dom hade inga pommes, utan nachos i stället ! på bilden såg det sjukt gott ut, men på tallriken var det ju inte riktigt lika mycket och ja.. inga grönsaker eller nåt som de va på bilden. pappa gav igen genom att slänga upp alla sina småcent så blev han av med dom haha, drygt för dom, en hel hög ! landade på kastrup i danmark och halv 7 steg vi av tåget i ystad, äntligen, nästan 12 timmars resa .. sov hos niklas på kvällen, han fick en hugo boss parfym jag köpt till han och en handduk man fick till, och ett par kalsonger med två händer på rumpan, så jag vet var jag ska ta.. .! hehe, inte för jag behöver nån hjälp, men kul

 

vaknade vid halv 12 hos niklas och trallade hem en stund efter det, han jobbar juu så! ikväll blir det lite fest, med jennykenny ! det blir skoj ! hej !

 

denna, fast dubbelt så stor ! the best for the best ! den luktar så jävla gooott


la vie en france

idag låg jag mest och solade vid poolen fram till två, sen stack vi på marknaden i argeles och tittade.. hittade inget speciellt, det känns som man redan köpt vad man ska nu, eller ja jag hittade inget särskilt iallafall haha! fast där finns många roliga affärer :) sen började det regna och åska, vilket var skönt eftersom vi gått runt och svettats i 30 graders värme!.. ! så då drog vi till auchan, ett köpcenter i perpignan. köpte rakhyvlar, en kroppsskrubb, en mascara, två av mina favorit lotions, och en sån sak man kopplar in i eluttaget på rummet som gör att myggor håller sig borta, ska jag ha i mitt rum i sverige så man kan ha öppet fönster på natten utan att behöva gömma sig under täcket bara för att man är rädd att någon myggjävel ska bita en i huvet.. ! på kvällen skulle vi egentligen spela tropisk minigolf, men de hade stängt p.g.a. regnet antagligen, så vi drog till hamnen i saint cyprien istället och kollade lite i småaffärer och gick en runda på tivolit! fanns en skitfet karusell som var som ett ufo som snurra runt och reste sig på kanten, dom andra ville inte åka så jag har bestämt att när jag får ner niklas här ska han åka den med mig, han är ingen liten mes som dom andra :D köpte ett par trosor på "mister string" också haha, kul namn men det är ju trots allt bara underkläder i den affären sååatte! imorgon åker norbert hem, hoppas det inte regnar, så vi kan spela den dumma tropiska minigolfen på kvällen ! sen är det lördag ! och söndag ! och måndag ! och tisdag! och sen är det inte varmt runt omkring mig längre ! så det betyder på med massa olja och stek i solen som vilken desperat svenne som helst. hej o håå !

 

det här är churros! smakar som typ våfflor, fast i denna formen! med massa såcker påååå

detta är moonraker! man ser dock bara baksidan nu, men på andra sidan sitter där människor i en ring och skriker! awesome


perpignan!

det blev en heldag i storstaden! åkte bil dit och tåg hem för palle skulle hem idag och blev skjutsad till spanien ! iallafall, så köpte jag en tunika, 3 toppar, ett par shorts och ett par skor för mindre än 800 spänn, medan min brorsa handla ett par jeans för 1000 spänn! omräknat till svenska då! är ganska nöjd haha :D mina fötter värkte så in i helvete när vi kom hem vid halv 8 tiden, fick gå i mer än en halvtimme från stationen i elne, det verkar ta mindre tid än vad det gör haha :) ligger helt däckad nu i soffan och sebastian en polack som jobbar åt farfar här sitter i soffan och glor på nåt polskt program på tv som dom har dubbat över engelska, låter skitfult ! haha prodoglodogosogo and then i just zsxsfynikie likabaja sajavaja blablebö! ja men ni fattar ! imorgon blir det stranden i argeles och ska gå lite på marknaden på dagen också och kolla lite, är sjukt mycket småaffärer som är kul att titta runt i :) gillar inte att gå där på kvällen för då är det så sjukt mycket folk och så måste man hålla ihop med dom andra så blir man stressad och för min del så är jag inte så high på att köpa saker då, blir mer att jag kollar snabbt men skiter i det för att alla väntar ! såattee .. ja! sen på kvällen ska vi spela tropical minigolf, vilket ni hör på namnet vad det är ! lite vattenfall och exotisk omgivning när man går runt på en bana :) skit fint! sen får vinnaren alltid en gratis dricka också :) jag har dock aldrig vunnit men ändån haha :( nej, nu ska jag nog snart bounca, måste sova ut för en gångs skull! adios !

 

hehe!


gratis sms!

jag är ju i frankrike nu, och då är det dyrt att smsa hem! så jag brukar gå in på http://www.smskungen.se/register.php?ref=20803 och skicka därifrån ibland, och det är kanooon för då skickar jag gratis, så checka den sidan! bara genom att jag skriver de här på bloggen så får jag 50 gratis sms att skicka, inte helt fel haha! tralalililoooo

hemma !

efter ännu en lyckad kväll i argeles! blev musslor igen på restaurangen, det va en god sås så musslorna smaka man inte så mycket men! kul, för man får äta med händerna hehe :) sen blev det lite marknad, lite dricka, osv! nice ! när vi gick på marknaden innan så gick jag in i en affär och provade ett armand ganska random, så kommer norbert direkt och bara det var sött ! köp det ! jag bara äh det kosta hundra spänn hehe jag har redan armband skulle bara prova! så kom pappa! han bara köp det köp det! norbert bara annars köper vi de åt dig! jag bara jaha .. ! :O så gjorde dom det också haha ! tydligen var det jättefint på mig så varför inte såfall haha :D själv vet jag inte men det var lite sött iallafall haha :) har ingen bild på de nu, får lägga upp sen ! köpte även 3 piercingar till naveln som jag inte provat än! nu är jag trött som fan så ska däcka, one looove !

 

lite andra bilder sen idag när vi solade och badade :)


billig parfym och spanska horor

kan man sammanfatta min dag lite! men utan att dra några slutsatser! drog till perthus imorse lite innan 8, trodde de skulle bli mindre kö dit om man körde in där från den spanska sidan.. inte riktigt! men vi kom fram till slut och vi hittade parkering, vilket vi inte gjort en kvart senare. perthus är en gränsstad som ligger mellan frankrike och spanien, när man är längst upp på gatan är man i frankrike och när man gått ner så är man i spanien :) innan brukade där vara skattefritt så allt var superbilligt. Inte tax-free nu längre tror jag, men fortfarande lite billigare än vanligt. vissa saker iallafall! jag köpte två parfymer till mig själv, eftersom att jag inte kunde bestämma mig, så tog jag två lite mindre istället för en stor, haha. blev typ 500 spänn, för två 30 ml flaskor, escada marine groove och DKNY red apple :) den jag nämnde sist håller på att ta slut nu, ska inte tillverkas mer, så dom stora förpackningarna va slut :( men men! köpte lite annat med, men det är en hemlis änsålänge .. ! :)

 

när vi skulle hem från spanien stötte vi på två spanska horor i utkanten av vägen ! inte så fräscha !


wrooooooooooommm

har precis kommit hem från gokarten, det var skit kul! :D jag, pappa och vippe mötte en massa tyskar .. ! pappa kom 2a med 2 tiondels sekunder efter, sen kom en tysk och på fjärde plats kom jag, en och en halv sekund efter vinnaren, sen kom vippe, och sen en massa tyskar, haha! jag är nöjd att jag slog vippe iallafall, min huvudtanke var faktiskt att inte komma sist såå.. jag är rätt så nöjd ! sen blev det en ceasarsallaD från donken! vi drog till stranden en stund innan idag men det var inte super skönt för det blåste där och man fick sand i huvet nästan, så vi åkte tillbaka till poolen efter en timme och där blåste det skumt nog inget alls så det var skönt! men badade en gång i havet så jag blev helt saltig, skönt ! nu ska jag ut, här är iallafall ett par bilder sålänge .. kan passa på att varna er om ni itne vill se nåt äckligt så scrolla inte ner, moddy (farfars hund) fångade en kanin idag... och åt den!

 

hittade även mitt älskade och tidigare söndriga cornelia armband på marknaden igår, vi var i canet plage och tittade! vet att det bara är en metallbit och att det kanske rentav är fult men jag hade de varje dag för 2 år sen så gick det i SÖNDER så de va ovärderligt för mgi att hitta ett nytt haha :D dom gör det till en när man säger vad de ska stå, och de kostar bara 5 euro! wooohoooo, hej o hååå nu harj ag bråttom!

 

moddy är så äcklig haha .. kan tillägga att det var min brorsa som fotade !


brandfara!

ja, herregud, denna dagen blev det mer action i än vad vi trodde.. ! började lugnt, jag tvinga upp mig själv vid 9 så jag hängde med och handla en massa grejer, sen chillade jag vid poolen och sovi  solen lite en stund, och sen gick vi in till elne som staden där vi bor precis utanför heter, åt super twister glass! mumsigt, drog hemåt, ser att det brinner efter tunneln, pappa angelica och vippe börjar springa satan och jag försöker hänga efter haha, så kommer vi fram och inser att det brinner ca 70 meter från där vi bor :P bredvid tomten längst till höger, så angelica ringer brandkåren och då har inte elden spridit sig mer än över en kulle typ.. men efter en hel kvarts väntande och det blåste sjukt mycket, så hade elden spridit sig in till grannens tomt, vi stod och skämtade lite innan med grannen och sa att elden skulle komma till hans tomt så gjorde den de sen också haha :P värsta paniken och det brann över hela fältet bort till en gammal fabrik med lador och sånt som också börja brinna, så onödigt mycket om dom hade varit där någram inuter tidigare hade dom kunnat stoppa de säkert :P så först kom en brandbil, det räckte inte så sen kom två till, plus 2 helikoptrar som släppte ut en massa vatten, det var ganska mycket kalabalik haha ! men till slut fick dom kontroll över läget TROR jag så vi gick därifrån men vi har hört brandbilar senast för en timme sen så vet inte riktigt. .. men men ! vi stinker alla brandrök nu iallafall, haha!


vippe utanför sitt hem


så här lite brann det när vi kom dit.. ni skulle sett sen ! hela fältet till vänster är gone ! kommer mer bilder sen ska till canet plage nu på marknad :)


plaaaya

åh äro trötter, blivit en dag med sol, bad och drinkar ! igår provade jag att äta musslor för första gången i mitt liv, man fick pommes till, och det va faktiskt rätt gott för de fanns en sån sås man skulle sörpla upp samtidigt som själva musselbajset! såg läskigt ut, så man ska inte titta när man äter de, men ! det gick ner och jag blev mätt, åt faktiskt allt haha. förvånad, jaaaa.. ! tvinga upp mig vid 10 i morse så att jag inte missade soltimmarna hehe, åt en god frukost och sen ut i solen. har redan fått en rätt härlig bränna efter en dags pressande ... ! inte så mycket bilder sen kvällen, glömde kameran, men här kommer lite från igår och idag! :)

 

 

Här under ser ni då grubby, som fångat en kanin.. dumma äckliga hund haha !


viva la france

det tog emot lite att gå upp klockan kvart i 6 imorse, speciellt när niklas låg bredvid och gosade sig, men i did it och ja, vad ska man säga, nu ligger jag i min säng och ska sova första natten i frankrike ! .. av 14 nätter. . ! vi flög från kastrup till barcelona, där pappa mötte oss, sen tog vi tåget till nåt ställe jag inte minns namnet på, missuppfattade tågtiderna (kollade på helg tider. .), åt en sallad på donken, missade tåget, väntade ytterligare 45 minuter, sen höll vi nästan på att missa det igen för vi satt på fel sida av perrongen, hehe, men vi kom på det och vi var framme i norra spanien i figueres där vi körde till frankrike och hem, finally.. ! så var inte hemma förrän vid halv 6, lite smått oväntat haha, men vi kom fram iallafall. det var sjukt varmt i bilen och jag satt i jeans så jag kan erkänna att min rumpa var en aning svettig ! efter vi kommit fram och lastat in grejerna så drog vi till argeles som är en stad som ligger vid stranden, typ, och där åt vi på en restaurang och alla provade musslor, till och med JAg! lite förvånad, men vafan, man måste ju prova nån gång :) och det var pommes till, lite konstig blandning men faktiskt så va de rätt gott! va lite skeptisk i början för det ser ju inte gott ut det där bajset som ligger inuti dom läskiga skalen men om man slutade tänka på det och bara sörpla i sig det och lite sås till så var de faktiskt rätt så gott ! och jag åt upp alltihopa haha ! drack en acapulco till det och den var smarrig :) efter det gick vi runt på marknaden där det var helt överfullt med folk så man knappt kom fram någonstans och käkade lite sockervadd. jag köpte ett par solbrillor lite hastigt, har verkligen inga och nu orkar jag inte leta efter ett par som inte är pyttelite för stora på sidorna. brorsan sa att dom såg fina ut så jag får lita på det haha, inte nåt man lägger märke till om man inte är pedantisk haha mitt huvud är så smalt så hittar aldrig några som passar annars :( menimen! vi drog hem vid halv ett tiden och ja nu kom jag in på internet ganska överlycklig att det funkar en aning till slut! orkar dock inte ladda upp några bilder från kameran nu, gör det imorgon ! ni får nöja er med min extrema onödiga uppsats så länge ! kan slänga upp en mobilbild jag tog från terassen innan idag också! hej o hååå


wiiiiiiii :D

är lite småtaggad nu, imorgon flyger jag och brorsan till frankrike och det ska bli så sköööööönt :) har kollat upp vädret och det ska vara soligt hela tiden, så det är väl ganska bra timing.. pappa bad mig köpa med citronpeppar och grillkrydda, för tydligen har inte fransmännen det, fattar inte hur man kan klara sig utan grillkrydda! .. ! får hoppas inte tullen tror att det är knark bara, då kommer inte min väska se fin ut efteråt.. hahah

 

här är en bild tagen från google earth på farmor och farfars hus !

först kör man in genom porten till vänster där nere i hörnet! sen är det ett olivträd där i mitten (ni ser snett nedanför poolen) tyvärr växer där inte särskilt mycket oliver, men hundarna gillar att chilla under det :) bakom trädgården där till höger är där massa olika träd, där växer det en massa frukter.. något år besprutade pappa citronträden och apelsinträden så fick vi fina citroner ett år, sen pallade inte farfar fortsätta så nu är dom helt dödade av massa insekter.. :( jag är verkligen glad att jag har en möjlighet att kunna åka ner dit nästan när jag vill, för där är verkligen jättefint! inatt sover niklas hos mig så jag får krama sönder han innan vi åker imorgon bitti vid 6, sen blir det kastrup och flyget till barcelona där pappa hämtar oss ! ska bli kul att få lite tid med han också nu när han bor i frankrike och vi inte kan ses så ofta! nu ska jag packa allt jag inte behöver! hej!


pajjat tvättmaskinen.

jaha, fan vad jag är duktig! jag tänker att jag ska vara good girl och faktiskt för en gångs skull tvätta ! så jag kastar in mina lakan, slänger i lite tvättmedel, till och med lite sånt mjukmedel för att va extra proffsig, sen en timme senare så ser det ut som det är klart! jag öppnar, och får ut.. dyngsura lakan. asså inte så där fuktiga som dom brukar vara men asså riktigt dyng sura så de bara droppar vattenpölar. så ska det väl inte va? så beter sig tvättmaskinen helt skumt, knappen snurrar ett varv på typ 10 sekunder och trumman den rör sig inte. alltså har den gått isönder, eller nåt, jag vet inte, men ja vad kan det kosta att reparera haha? mamma sa iofs att trumman varit lite seg på sistone så hoppas det inte var mitt fel haha :D jag ska nog vänta lite med att försöka tvätta på egen hand, ändå.. kanske är bäst att mamma sköter den biten, "tyvärr" !

här kommer dock lite bilder sen igår från ticias och leos 18 / 20 - årsfest! det var skoj, dock drog alla lite tidigt, men avslutade med en kebab på rajans och det satt fint som fan!  poss

 

ddd


RSS 2.0