wopididoo

ja nu är det wops redan lördag, som vanligt flyger tiden förbi när man har kul! denna veckan har jag ju varit ledig samtidigt som niklas så då har man ju inte tråkigt direkt, hehe :) igår käka vi vars en chokladbolle på espressohouse med pappa och farmor, pappa va i sverige en sväng till, och på kvällen blev det party först hos andre och sen vidare till christine, så är trött som fan nu men vi packar ihop för en partykväll till ute på bromma bygdegård där ticia och leo ska ha födelsedags party! vi har fixat en present som nog kommer uppskattas, hehe ;) jennys snälla mamma skjutsar hit o dit o hej o svej och det hurrar vi för, nu ska jag försöka laga hålet i strumpbyxorna precis vid min stortå ! och niklas fjällar på sin axel ! och nu fes han ! osv

fun fun fun

det är varmt på mitt rum, eller så är det vi som osar efter att ha krängt tacos? snart blir det ut och spela brännboll med andre och company, för en halvtimme sen så ösregnade det så får se hur det går, men det löser sig nog! imorgon blir det tosselilla.! nu ska vi bli hämtade, så hinner inte skriva mer, hej o hååå!

fresh

nyduschad, fan vad skönt, mitt hår var som ett påskris innan, och efter att ha smällt in en hårinpackning är det nu superlent! nice! igår träffade jag pappa, efter mer än 2 månader :) han åker tillbaka till paris idag men kommer tillbaka på torsdag igen för att hämta de sista grejerna från huset. underbart att vara ledig denna veckan, sen blir det frankrike i två veckor, kommer blir riktigt soft ! har saknat sommaren där nere lite, inte varit där på sommaren på två år så kommer bli skönt. får hoppas det är fint väder, inte för att det spelar mega stor roll, där är alltid varmt haha!

 

här är lite bilder sen mossbystrand i fredags.. !


veetinte4ee

har vi legat och sagt typ 20 gånger nuuyuuu för vi vet inte vad vi ska göra! nu! men! ikväll ska vi se inception på bio, den verkar riktigt fuckad :D den är lång, 2½ timme, så får hoppas den är grym. ..! jag tror min pojkvän tycker de är lite tråkigt att jag skriver blogg för han ligger och sjunger "vaad ska vi göööraaa" i olika tonlägen och skruvar på sig :) han är söt! och nu ska vi göra något! hej o håååÅ!

 

vaaad skaa vi göööraaaaaaa


trappornas revenge

ja, inte nog med att emma ramlade och nästan fick en hjärnskakning i trappan i morse, så skulle jag självklart slå in stortåjävelen i översta trappsteget! fint! nagelen sprack och det blödde och det blev blått och blabla, grejen är att jag får gå med fint förband runt stortån hela kvällen. inget raveande för mig då kanske.. ! nu ska vi snart bege oss mot jenny, förfesta lite och sen dra vidare till mossbystrand! tooooodeeeeels!

teeee aaaamooooo

mm! och här har ni partylistan, fist pump, inte en enda långsam låt där kan jag lova!

FIST PUMP

ikväll är det fest i mossbystrand, och det kommer bli awesome! peppar loss lite nu, ska duscha av mig efter att ha jobbat som ett svin idag, kissa för jag är skitkissnödig, och göra mig i ordning så blir de kaneeeooon! hejdåååå!


svettig

jävligt varmt på mitt rum, känns som mina fötter brinner, osv! käkade pasta a la stig in på stig in och den var ju god except that dom glömde kycklingen haha så den fick jag i en skål brevid när ja redan ätit upp halva.. menmen! sen cykla jag till niklas en stund men han va inte mycket till sällskap för han somna hela tiden haha så till slut drog jag hem istället och ja då var man ensam och utelåst såklart eftersom jag tappat min hemnyckel och varken brorsan eller mamma va hemma! sucks to be yooou kan man tänka då. och ja lite gjorde det! men! kom väl in till slut verkar det som, jävla nyckel, måste kopiera en ny och hoppas på att nån lämnar in den gamla på polisen (yeah right ... ) ! nu ska jag stänga denna dumma datan som alltid håller mig uppe på nätterna, fattar inte, var ju skittrött när jag äntligen kom in efter att ha suttit ute och väntat, och sen bara fastnar jag här. bajsibajs !

en bild som jag lyckades fånga på johan glans från sunny standup i lördags !


stig in!

dit ska jag, brorsan och mamma och några av hennes polare sticka nu och käka, aldrig varit där så kan ju va nice kanskekek :) på fredag har man blivit bjuden på fest ute i mossbystrand, så hur fan ska man komma därifrån till ystad? återstår väl att se får hoppas det inte blir alltför dyrt.. jobbar tidigt på lördag med, så bulligt! men! sen har jag ju semester :) så skööööööööööööööööönt

spöken och katter med epilepsi

ja det är väl dagens två höjdpunkter, eller hur man nu ska kalla det! jag jobba först sen stack jag ner på stan, köpte ett sånt " lacka rätt "- kit från depend så jag äntligen ska få nån koll på mina naglar, som växer och växer men jag gör inget åt dem utan låter dom bara bli helt ojämna och vissa sjukt långa sen river jag av andra haha, INTe fint! men nu jävlar! sen 3 nagellack med, två från isadora och ett från h&m, kände att jag kunde variera mig lite från genomskinligt och rött haha. ... ! så det blev ett ljusblått, korallfärgat och ett ljusrosa!  har bara provat de ljusrosa och det är .. ljusrosa helt enkelt heh, men mina naglar är lika långa nu, så det är framsteg.. såatt säga. köpte en svartglittrig eyeliner och ett läppglans med! har ju bara 30 läppglans så kände att jag behövde ett till.... .. eller!

 

efter stan drog jag till niklas och precis när jag ska sätta min cykel gårj ag förbi hyresvärdens katt simon som bara typ rycker till när jag går förbi. jag skämtarl ite om det till niklas och han skrattade också åt det, och fem sekunder senare får katten bara värsta rycket som om den hållerp å att dö eller nåt den bara låg och skakade helt skumt haha.. jag blev helt rädd och försökte slå nätt på magen och försöka få den att sluta men den bara skaka så fick jag panik och sprang och kallade på hyresvärden.. så visar det sig att katten har epilepsi och den brukar göra så! haha liksom hur gammal är den 17 bast stackars kise..  ! att den håller ut fortfarande. ja det var en upplevelse haha!

 

niklas syrra anna karin och hennes dotter novali har kommit på besök i ystad nu och ska stanna i två veckor så vi åt grillat och massa gott med lite drinkar till kvällsmat och det satt fint efter att bara ha ätit två mackor på morgonen :) novali var busig och en stund blev hon lite rädd för hon påstod att där fanns en flicka. så sa vi att där inte fanns nån flicka, det var bara ett spöke... ! så blev hon jätterädd och fast vi sa att vi bara skojade så vågade hon inte ens titta åt det hållet haha, och sa skumma saker som "inte fin.." "novali vill inte klappa den" "spöken där.. novali vill inte titta" hela tiden och var helt allvarlig, värsta sjätte sinnet haha :)

 

imorgon är jag ledig den enda dagen denna veckan förutom söndag, och det ska bli skönt att kunna sova ut.. !

ak och novali :) hejj svej

dessa köpte jag idaag :


trött

idag jobbade jag i fem timmar, men det gick rätt snabbt för jag och maria hjälptes åt och delad.. "glädje" är ju alltid dubbel glädje haha :D sen stack jag och niklas och nåra till sövdesjön och badade, det var riktigt varmt och skönt måste varit minst 20 grader, så fort man reste sig ur vattnet blev det jättekallt så man fick hoppa i och VÄRMA sig igen! det är inte ofta i kalla sverige! men sen är det ju en sjö. sååaattteee. ! imorgon blir det jobb, jobbelijobb. är ledig onsdag, ska hoppa in och jobba på torsdag med, och fredag, och lördag, men på söndag och framåt har jag semester. iii tttrrreee veeeckkkooorrrr. 3! varav 2 i frankrike! mucho niceo!

 


efter the studio förra året haha. 30 lager ushhh


pömsig

slocknade totalt efter att jag och piklas slukat en ben&jerrys .. fy fan, dom tar kål på en dom där cookiesen, så jävla goda ! nu sjunger niklas en fin sång till mig, med lite olika sångstilar, just nu är det typ lite åt operahållet.. men det går! och jag är smått kissnödig , det löser sig ! såå.. vad gjorde jag igår? var på sunny standup, massa komiker bland annat johan glans, det var riktigt skoj och vädret höll sig :) har inga bilder nu dockkk.. imorgon blir det jobbijobb, tisdag med, sen ledig två dagar, sen jobb, jobb! men det är sista veckan, sen är jag ledig i 3 veckor varav 2 går till frankrike :D softiloftoft, nu har niklas skiftat till att sjunga mAAHAMHAMAAAAa.. han kanske vill ha en kram. ska prova. hejjj!

hej!

nu ligger vi utslagna i min säng, igår var det smått livat..! det är skitvarmt på mitt rum, jag måste köpa en fläkt asså för jag står inte ut haha :D mmmm.! idag ska vi se sunny standup i bollhusparken, har ingen aning om vad det är men igår bokade vi biljetter haha, vet bara att johan glans och massa stå upp komiker är med! najs! nu ska vi ta oss upp och sen blir det kycklingfilé med POTÄDER OCHH VITLÖKSSMÖR. och så vidererere

MO

niklas när jag snaggade han, haha kolla tottetussen :D den är dock inte kvar nu men! söt

..

jag för mer än 3 år sen.. tur jag skippade den hårfärgen sen, hahah


flyttar

imorse vakna vi för det kröp en fet spindel på niklas rygg, som jag nu ikväll desperat letat efter men inte hittat. istället möttes jag av en mygga som jag försökte döda men som jag sen tappade bort, och av nån anledning hittar jag inte den igen så hoppas för fan den har flygit ut.. !

idag hjälpte vi niklas mamma att flytta till sin nya lägenhet, sen käka vi pizza, imorgon ska jag jobba, så det är väl dags för mig och min huvudvärk att försöka sova till det nu. mormor och morfar firar guldbröllop = 50 år gifta, (är det väl?) så vi ska väl fira lite sen på kvällen

ibland glömmer man alla dagar, som varit så bra


spindel spindel

på väggen där, du är ful och nu dödar jag dig. and so i did! här ligger jag, lite snett så att kiropraktorn kan klaga, mitt hår är lite som ris, min laddare till mobilen är cp, jag försöker ladda upp en video på fejjan men ! det går inte. och sen så skulle jag bara vilja dela med mig av mitt härliga, dåliga, humör. ha de ! ;D

börshistoria!

ja shit. igår skulle jag hoppa på tåget från svarte där jag varit på släktträff, och sen fick man byta tåg i ystad för att komma vidare till tomelilla. .. på första tåget hade jag min börs, med nästan 2000 spänn i, och visade mitt tågkort och allt. när jag satt mig i tåget mot tomelilla börjar jag leta efter den. men! den var inte där. någonstans. så jag börjar kasta ut alla sakerna i panik letandes efter börsen medan tåget börjar rulla. jag får nästan panikångest och reser mig upp och tappar massa saker och irrar fram och tillbaka och säger "nej! helvete helvet ehelvete" hundra gånger för mig själv och de sitter två ungar själv i vagnen och tror säkert att jag tagit något som jag beter mig haha, hållerp å att svimma för att jag glömmer andas och sen samlar jag ihop alla saker och springer fram till tågvärden.. .. jag ringer runt massa folk och ber dem leta och ingen hittar min fucking börs. alla mina kort, bankkortet, pengarna som jag nyss fått min lön, mammas tågkort ALLT haha de var galet panikigt! men så kommer jag fram till festen sen och precis när jag tror att allt hopp är ute så ringer det. dom har hittat min börs! det var en resenär som hade lämnat börsen till VGs mamma som jobbar på tåget, helt sjukt, 90% chans att man tar en börs om man hittar en med så mycket pengar i?! ae, det var för att jag är balooist, de måste de va hehe :) så då spred det sig en sjuk lättnad över hela mig och sen log jag nogi m inst två timmar och kvällen blev rolig ändå! det var förresten hos marias kompis camilla som hade födelsedags fest, det var skoj och vi trallade hem till mig i en taxi vid två snåret.

idag chillade vi på stranden och jag tog årets första dopp! sjukt varmt ute!


jag efter operationen, vaknar fortfarande svullen i ansiktet vArje morgon!


tuuutut

nu ligger jag bredvid niklas, jag med en ankläpp och han med snaggat hår :D deeet gick ju bra på operationen, men det var obehagligt och skulle jag bli tvingad att göra nåt sånt igen så måste jag bli sövd asså.! för det var fett obehagligt haha :( men! det gick bra! så min tand kommer förhoppningsvis på i oktober redan och sen. sen! blir jag av med min tågräls :D får äta soppa i nån vecka, men de är lugnt, de finns många smaker att välja emellan .... ... . .!

nu ska jag attakera min pojkvän med en kram heeeeejdåååååååååå

HJÄLLLLPPPP

imorgon måste jag gå upp klockan 6, för sen blir det av mot lund där jag ska opereras, är helt nervös :( och nu har jag huvudvärk också, så vet ifan varför jag gav mig på att skriva ens! har fixat en logga till pappas flickvän, hon fick välja själv hur hon ville ha den, tydligen ska den sitta som ett litet klistermärke inuti hennes skor som hon ska designa.. men! jag lyckades göra henne nöjd, sååå det är ju bra iallafall! gonatters

 


glass, glass, mera glass

gem ig lite mera glass. nej, tack, förresten, är proppmätt, nyss moffat i mig lite ben&jerrys half baked, kan inte hjälpa det, den åär ju så jääääävla god. nu får jag inte äta nåt på två dagar känner jag, fan, kommer sluta med att jag rullar fram.. åt alla håll. .. . idag jobbade jag, stod och manglade tvätt i timmar tills jag blev helt yr, sen cyklade jag snabbt till stranden där jocke, fredrik, rebecka kajsa och hennes pojkvän låg, det var skönt och ganska lä med för på andra ställen blåste de tsom fan. jävlar.. nu spelar min granne musik så det vibrerar i kudden. och det är sån värdelös bondemusik med, liksom av alla jävla musikstilar så var jag tvungen att hamna vägg-i-vägg med någon som gillar typ lennartz eller vad dom heter? blä! äääää.


sunny sunday

inte för att det blev så mycket tid i solen, men ändå. i fredags hjälpte jag tillsammans med niklas familj han och hans pappa att flytta, och det var myyycket grejer men efter en hel dags körande och bärande så blev vi klara, och då var jag supertrött haha. i lördags jobbade jag och sen drog vi till stranden för det var sjukt härligt väder :) niklas sov hos mig och idag har vi mest chillat, niklas pluggade en del och jag försökte lösa korsord i några minuter tills jag insåg att det var helt utanför mitt ordförråd, så det fick va. på torsdag är dagen D när jag ska opereras, !!!!. dock i flabben, men ändå, ska sövas och sen ska dom hålla på med massa verktyg och borra i mitt skelett och ha sig och det kommer forsa blod överallt, hehe ! :( lär ha ont i flabben när jag vaknar. men jag hoppas fan det är värt det, jag är trött på denna dumma tandställningen nu, dom lovade mig 1,5 - 2 år och ja nu har det snart gått 3 år! sweet! nu måste jag sova för imorgon är det jubb och sen blir det chill på stranden med jockepocke, hej svej ! :)


RSS 2.0