lite överraskningar, lite skratt

jag längtar till helgen, som börjar imorgon, efter min enda lektion som dessutom börjar kvart i 1 :) sovmorgon, så skönt. pappa kom och överraskade vippe när vi satt på restaurangen, som sagt så bor ju pappa numera i schweiz/frankrike och han flög hit igår för att överraska vippe idag. Jag umgicks med pappa lite innan idag och då fick jag en liten present jag också :) en sån här:

 

jag tyckte det var lite kul, haha. bara för tjejer. skönt, då har jag en anledning tilla tt inte bjuda hehe! mumms

jaa. tänkte lägga ut lite bilder sen i helgen snart, får se om jag orkar, det går så trögt att ladda upp bilder här på blogg.se. ..


YES!

istället för att skippa fysikprovet idag så gjorde jag det. Och faktiskt så gick det jättebra, det kändes som att jag klarade i princip varje uppgift :D där försvann den ångesten. Idag fyller brorsan år, han fick en stor påse godis och en silverkedja till hans halsband som gått sönder av mig. En gitarr också, hehe man kanske får låna den och lära sig nån låt :) fast jag kan bara en låt, den kallas psyklåten, och den är väldigt psykande och går om och om och om igen, tar aldrig sluut. nu ska vi till le cardinal och äta kvällsmat och fira lite! ska nog ta mig en plankstek :D ciao!!

Onsdagen blev plötsligt inte så pjåkig

Jag kunde inte somna igår = trött corre, med ångest över en lång dag väntar. men updaTE! Efter första lektionen så var helt plötsligt dagens alla restrerande lektioner inställda. Ingen aning varför, förutom en lärare som var hemma för att ungen hade skadat foten eller nåt. Så nu gar jag suttit och gjort en svensk uppgift och nu är det dags att plugga fysik inför provet imorgon. Ingen samhälle, svenska eller naturkunskap = YES to life. :)

lite tisdagssuck

varför, varför lägger man ut på fejjan "ååh idag fick jag det och det av mamma, tack mamma älskar dig!" precis som om man bara älskar sin mamma för att man fick lite prylar. Idag fick jag 2 par skor av mamma, och inte fan tänker jag skriva sådär, det är ju bara fjäskigt och då är det precis som om det bara var för att man fick skorna och inte för att man vill säga att man älskar sin mamma. jag älskar mamma :D men inte för att jag fick skor idag, utan för att hon är som hon är. bortskämda taskiga barn som skriver så, sluta!! era mammor får "duger jag"-syndrom.

 

En annan sak jag stör mig på: när folk är elaka mot sina kompisar utan att ha någon anledning. kommer med kommentarer som du är så ful och du är äcklig och du är si och så och så tycker dom det är svin kul. Men hur kul är det egentligen, SKIT kul? ?? Nä väx upp. Och en till sak. Som jag har varit med om ofta; jag är någonstans på ja skolan eller nåt sånt ställe. Några tjejer, oftast tjejer eftersom killar verkar ha mognat lite fortare på just den fronten, står och snackar skit om en tredje tjej. Och helt plötsligt "shh, shh, hon kommer" och så ser jag den tjejen de snackat skit om komma upp bredvid dem och alla ler ett fake smile som om inget hänt. haha har varit så nära på att bara hoppa rätt in och säga vad tjejerna nyss stått och pratat om men ändå valt att inte göra det.. lite pinsamt att jag stått och lyssnat på allt dom sagt ju hehe :) och att lägga sig i sånt skippar jag gärna. men ändå. fan vad dåliga vänner det finns. jag håller mig till de jag litar på, resten kan få se mitt fake smile i tron om att jag gillar dom... :)

 

ja, tillbaka till fysiken, det var egentligen den jag var arg på.


en skön påskhelg!

Riktigt nice.. i fredags satt vi ute i norra promenaden och sen vid karlssons dammar och chillade i solen hela dagen. Så sjukt skönt med SOOOOL! På kvällen chillade vi ett par stycken hemma hos niklas och grillade! I lördags var det inflyttningsfest hos pidde i sjöbo och i söndags firades brorsan som fyller år på torsdag. Sen blev det donken mat ute vid havet på natten haha :) igår var vi  vid snogeholmssjön hela dagen typ och grillade och spelade kubb och en massa såna saker. tog en massa roliga bilder som jag lägger upp sen, glömde minneskortet hos niklas :( Idag är jag ledig från skolan = skönt, och i eftermiddag ska jag in till malmö och förhoppningsvis få mina tänder påsatta såå jag fårm itt SMILE tillbaka. snart är tandställningsprocessen över vad skönt herregud vilken tid det ska ta!

Spotifyrensning

Istället för 400+ låtar på min balooiga lista har jag nu rensat till mindre än 50. Men jag kan juu inte bara ta BORT dom så har lagt dom andra låtarna i en annan lista, ifall man skulle vilja lyssna på dom sen :D

BALOO <-- nyrensad
en massa sköna låtar <-- alla utrensade, utlyssnade, men fortfarande BRA, låtar
Bob Marley <-- här hamnade bobban låtarna, han får självklart en egen lista !

idag är det skönt väder så har spenderat en massa tid på balkongen med min samhällebok, ikväll  blir det grillning :) tjohejj

Är nöjd!

 

Hittils denna vecka så har jag åstadkommit ganska mycket för att vara jag. I måndags steg jag upp redan vid 7 halv 8 tiden och det är rekord för mig som dessutom har lov :) Så då fick jag lite gjort på historiainlämningen, läste en fjärdedel av vad jag skulle i samhälleboken, samt gjorde lite fysik. Igår klippte jag mig och fixade med banken, plus att jag bokade in 8 körlektioner för nu ska jag fantamig börja köra ordentligt så jag kan få mitt körkort någon gång! Sedan var jag hos Anna en stund och chillade och på kvällen blev det tomelilla där vi träffade Maria och så hjälpte jag danne lite med sin matte eftersom att han måste läsa in matte B, C och D (och E?) :) OCH jag lät bli att slösa massa pengar på mat utan jag köpte 3 nudelpaket för 10 spänn. Aaah det goda samvetet bara flödar över.

 

Idag kunde jag inte somna om heller utan gick upp vid halv 8 tiden och skulle tralla hemåt, så gick jag förbi mormor och morfar och där var Molly vid grinden så jag var ju tvungen att gosa lite :) Vilket resulterade att jag hamnade på en nice frukost där och hann snacka lite med mina kusiner och min moster som är och hälsar på från Linköping. Morfar är fortfarande på sjukhuset, han opererades igår så får hoppas det löser sig

 

Nu åter till tråkigt historiaarbete, örkk

vi drog en sväng till stranden i söndags :)

haha :D


BLÅ HIMMEL :)

Friends are like underpants. Some crawl up your ass, some get a little sideways, some are your favorite, some are holey, some are cheap and just plain nasty, some of them are full of sh*t, some you don't know how you got them, and some actually cover your ass when u need 'em too.

 

Idag gick jag upp klockan 7 (????) jag som brukar sova till tidigast typ 11 annars när det är lov. Men det var skönt att komma upp och dessutom var det sjukt fint väder ute :) så har hunnit räkna nån uppgift i fysik och läsa en sida i historia och dessutom fått en timmes sol, alltid nåt.. imorgon ska jag klippa mig sen chilla hos anna en stund sen blir det antagligen tomelilla och träffa maria hos danne. det blir en nice daag troor ja, nu ska jag käka quinoa sallad med lax och good sås, mums !


Mojitos och blå himmel

behöver jag säga nåt mer?

PÅSKLOV

såå skönt. missade min enda lektion idag p.g.a. att jag gick ut på balkongen för att  njuta av solen en stund. hade stängt till dörren och när jag skulle gå in igen hade den fastnat på grund av att handtaget var nere.. och när jag drar allt jag kan för att få upp dörrskiten så delar sig dörren på mitten istället :) kanoon. satt en halvtimme och försökte lirka upp den andra halvan av dörren, till slut lyckas jag på något sätt öppna den. hahah tur att solen sken iallafaall :)

ikväll ska vi hjälpa pidde flytta ut ur huset och in i nya lägenheten sen chilla där, nice!!


är ganska så mätt


nu kunde jag sovit

men istället så blev jag duktig och gick in och gjorde det sista på projektarbetet (dvs rätta stavfel och lämna in) skönt så behöver jag inte tänka på det mer :) Börjar 11.20 men kunde inte somna om när niklas drog till jobbet så lika bra att fixa de då. Måste öva satan på nationella i svenska b nu, på onsdag ska jag ju ha talet och då vill jag kunna det utantill.. hmm lycka tilll. Vi får väl se!

Det händer ändå ganska mycket denna vecka. Förutom just idag tror jag.. så idag får jag försöka öva öva öva på talet, för imorgon ska jag och mamma in till malmö där jag ÄNTLIGEN SKA FÅ MINA TÄNDER ISATTA! :D:D:D:D. Hoppas nu inget klyddar så jag verkligen får tänderna, men det kan ju va så att något behöver finslipas och då måste jag åka in en gång till i slutet av april, men hoppas hoppas att jag slipper det. Sen skaaa jag till sjöbo och få massage, ska välja rygg och nacke, kommer bli så himla skönt :) På onsdag har jag nationella muntliga i svenska b och på kvällen där ska vi in till malmö och äta med klassen och sedan gå och se någon teater, har glömt vad den heter men det blir väl kul... På torsdag är det nationella skriftliga i svenska b så där blir det väl huvudvärk efter en massa skrivande i några timmar, men det löser sig nog. Och på fredagen är deadlinen för projektarbetet men som tur är så är jag redan klar med det hehe, så jag kan slappna av lite. och sen är det lov, behöver jag säga något mer än så? SKÖNT!!

å, å, åååå

hundar är så himla söta, speciellt när dom är valpar.. såg i am number four i fredags ju och hunden i den filmen var bara så sjukt söt så man ville hoppa in i filmen, pausa och krama den lite. här är molly när hon va liten haha liten plutt :D


hmmmmm.

Har funderat skitlänge nu på vad jag ska prata om i det muntliga nationella provet i Svenska B.. Det är om en vecka. Såaattee. Har fått några få idéer, men tycker ingen känns rätt, och dessutom brukar jag ha lätt att skriva hur mycket som helst när jag väl kommit på nåt bra men nu kommer jag bara på några meningar sen så bara fastnar jag och sen skiter jag i det och försöker komma på något annat... haha.

En bra sak iallafall är att jag nu är klar med projektarbetet, hur sjukt nice nice nice är inte det? Ska vara inlämnat den 15 april och den 8 (nu på fredag) har vi en hel ledig dag som vi skulle ägna åt bara det. Vilket innebär att jag kan ta den dagen till att plugga annat, typ som svenska nationella, istället... fattar dock INTE varför man lägger muntliga nationella i svenska på onsdagen, skrivtliga nationella i svenska på torsdagen och deadline för projektarbetet på fredagen samma vecka, dessutom ska vi se teater i malmö på onsdagskvällen. Såvida inte avsikten var att ta kol på eleverna. Usch... . Önskar att jag kunde komma på något skitbra att prata om nu, på momangen!


mjau, mjau

har så oooont ont ont i min nacke, vill bara ha massage nununun. får dock vänta tills tisdag om 8 dagar, då har jag en massagetid bokad i sjöbo, längtar... Nu har vi precis lyckats få ihop ett något sådär bra grupparbete som vi ska redovisa på onsdag, så ikväll ska jag försöka göra ett galleri till hemsidan och skriva lite loggbok samt rapport, det är bara de sista grejerna nu som behöver finslipas sen är jag faktiskt klar med projektarbetet. Det ska ju lämnas in den 15 april, dagen D som det kan kännas ibland, så vill inte sitta dagen innan sönderstressad.. . Kommer bli så skönt när det är inlämnat så kan man koncentrera sig helt på t.ex. fysiken som det känns som man aldrig får tid över till... . 

Nej, dags att cykla hem och fortsätta jobba. .


högskoleprovet is done

förutom att jag inte såg att där va en baksida och missade fyra frågor påå engelska delen så gick det väl helt okej, ganska svårt och man var ju tidspressad som fan men ja. får väl se hur det gick om en månad :)

Igår såg jag och niklas i am number four på bio, den va helt okej, har inget emot att se tvåan :)
nu ska vi snart kila till danne för att sedan (kanske?) dra till danmark!

RSS 2.0