Tentaveckan över, halka nästa!

Usch usch usch, jag tror att jag nyss varit med om den jobbigaste skolveckan någonsin i hela mitt liv. och då var jag inte ens i skolan! men! jag fick plugga stenhårt varje dag och ändå var tentorna skiit svåra. Hade tenta i måndags i Datorer i System och för de som har gått något elprogram i gymnasiet så är det att bygga ihop grindar, booleska uttryck och teckenkodning. Inte världens roligaste, men var hyfsat lätt att plugga in. DOCK var endimensionell analys provet i fredags en killer, satt i 4½ timme med huvudvärk och ont i magen och tentade matte.. hoppas verkligen att jag klarade det för annars dör jag lite, palla göra det IGEN. .. .

Idag slipper jag dock att åka till skolan, ska göra halkan istället wooohoo. Övningskörde lite med mama för en gångs skull igår så jag hoppas det gåår bra. sen är det inte långt kvar till körkort! längtar ändå lite, så skönt det kommer bli att kunna köra själv utan att någon sitter och antingen är livrädd eller kontrollerar vartenda sak jag gör :D

neejjj dax för frulle, tjohopp


FREDAG! men.. helg?

jaa det är ju frågan. har tenta på måndag, vilket innebär att jag borde plugga i helgen, men enligt mig är definitionen på helg = pluggfritt och låtsande om att skolan inte existerar. vi får se hur det går på måndag! nu tänker jag bara på studenten, hur fri man kände sig den dagen. fri och fri,, nu pluggar jag FRIvilligt istället, vet inte riktigt om det är bättre! men!

jag, faster angelica, kusin philip


snart kommer jebban hit och chillar lite, längesen! Jag tror att jag lurade hit honom eftersom att jag egentligen borde plugga. här om dagen städade jag som sagt lägenheten i 2 timmar istället för att plugga. det känns som att all energi sugs ur en bara man tänker på det..


men! idag fyller ju casper år. 22 år! och det måste man fira. one loooove mats!


niklas på casper. ...

en flitig dag

dagen började med en kontrollskrivning i programmering.. jag troor jag klarade den, hoppas iallafall det.. . efter lunch och lite matteövning blev det tåget tillbaka till lilla ystad, och för en gångs skull kom det i tid.. woow. lyckades plugga endim (= endimensionell analys = matte) på tåget också utan att börja må illa! framsteg! när jag kom hem skulle jag egentligen plugga, men eftersom man dras till vad som helst som inte innebär att plugga dåå så slutade med att jag ägnade nästan 2 timmar till att städa vår lägenhet. helt sjukt vad lång tid det tar.. men! nu är här fint! och sen gjorde jag faktisktisktiskt lite matte efter det också, för då fanns det inget man kunde fly undan till.

niklas jobbade över som fan idag, kom hem nu för en liten stund sen, med sig hade han casper och donken mat, till och med två cheeseburgare till lilla mig :D älskar cheesisar.

tentavecka nästa vecka = panik, fast den har inte riktigt bubblat upp än. det kommer på söndag.


jag frågade alex idag om han trodde på gud. han gjorde det faktiskt! han undrade om jag också gjorde det. jag svarade enligt bilden. Jag är helhjärtad balooist, och vår heliga skrift är djungelboken :)

en liten blogg

jag är jättejättedålig på att blogga, men jag har faktiskt haft mycketmycket att göra sen livet började på LTH så då prioriterar jag annat, som att bli nollad osv, före. men! nu är jag etta! ingen mera rosa keps. sköönt, men man kommer nog sakna nollningen ändå. Det var skitkul. när får man annars göra såna konstiga, smågalna, sjukt roliga saker? .. jag ska lätt bli fadder nästa år, hehe!


nu pluggar jag programmering. Har kontrollskrivning imorgon, och jag villvill vill få en femma på den eftersom att jag vill bli labbledare nästa år ( = PENGAR) och då måste man ha 5:or på alla kontrollskrivningarna! Tveksamt, men vi får väl see..


då var sommaren över för iår.. längtar tills nästa sommar! :(

RSS 2.0