Dag 9

Idag chilla vi vid poolen hela dagen sen stack vi till le perthus, en gränsstad mellan frankrike och spanien, ena sidan av gatan är frankrikes och andra spaniens. När man gått ner för hela gatan är man vid tullen till Spanien :) rätt nice, och det är en ganska brant gata också för den delen! Jag köpte inget annat förutom 6-pack cannabis energidryck ;) ganska nice, bara 98 burkar till att samla! ...

funkar ju

Dag 8

Idag blev det stranden, varmt som tusan men härligt :) På kvällen stack vi till Luna Park och där åkte jag såna knuff-båtar, som pappa tvinga mig och philip på genom att betala, haha.. ångrade mig efter 2 minuter, när jag var den som blev dyng sur :( hmm. Man kunde squeeza ut vatten från min rumpa, haha! Men det var kul :) Och så sa en maskin till mig att jag var en bitch. och att pappa var en oskuld .. hm jaja. Trevligggggt



Stranden mellan St. Cyprien och Canet Plage :)
stranden


Dag 7

Idag hände inte så mycket, vi chilla vid poolen på förmiddagen och på kvällen stack vi till auchan, det stora köpcentret, och handlade en massa. Jag köpte en ny handduk och en ny hårfärg, ska färga mitt hår mörkare ännu en gång för det kommer bli missfärgat av poolen o.s.v. :) så planerar att färga det nån dag innan jag ska hem.

Dag 6

Idag stack vi till Argeles adventure land, FY fan vad det var jobbigt, men sjukt kul :D det fanns olika svårighetsgrader på de olika banorna, precis som skidåkning fanns där grön, blå, röd och svart bana. den blå och gröna banan var kul, men den röda tog helt musten ur mig, jag tror jag fastnade på en sak i  15 minuter och gud jag var utmattad när jag äntligen svingade mig genom luften i ett rep och landa i ett nät som jag sen låg helt död i i typ 5 min. Men som sagt, sjukt kul men det är nog en sak man gör en gång och sen ska det gå ett antal år tills man gör det igen ;) Sen var vi ganska utmattade, såg P.S I love you på natten, åh jag bölade i smyg och det gjorde philip också, asså ni måste se den den var sjukt bra :)!



Här ser man min hemska hårfärg, men angelica färgade tillbaka den till det normala på kvällen :)

dskjfbksd


Dag 5

Idag var det dags för vågor! Det blev en underbar strand dag och idag var vågorna jättehöga, vi var i i nästan en timme och hoppade i hundratals sjuka vågor, helt underbart :D Men var man vid kanten och drogs ner av en våg, så var man fast för sen kom nästa och nästa och nästa och man hade ingen chans, haha! jag kom inte upp en gång så jag låg bara och snurra runt och gapflabbade åt mig själv, men haha. sjukt kul iallafall :) Det var riktigt varmt också, klockan 8 på kvällen var det 36 grader varmt i skuggan. Puh! På kvällen stack vi till Argeles sur mer och satte oss på en restaurang nära stranden. Jag käka pizza och tog en jättegod glass efteråt men jag orkade inte hela så angelica fick avsluta den :) färska jordgubbar med grädde, jordgubbssås och vaniljglass, goooott! Det blev som en avskedsmiddag för Sara och Simon skulle åka hem dagen efter. Sen gick vi en sväng genom marknaden :) Mycket trevlig kväll :)

Sen färgade Sara mitt hår på natten, det skulle bli blonda slingor men det blev helfärgat orangeblont istället, det blev skilda åsikter om det men själv gillade jag det INTE, färgade om det dagen efter ;)

heppilihopp

Dag 4

Idag chillade och dillade vi som vanligt först vid poolen, spelade kubb (jag och sara vann.. nooot) och stekte i solen, grymt härligt som vanligt! Sen stack vi till ett ställe som låg mellan st. cyprien och argeles, där körde vi go-kart :D det var jättekul, jag kom inte sist iallafall för det gjorde kusin philip maha maha maha :D sjukt roligt var det iallafall :) vann gjorde palle med bäst tid fast pappa kom först. Sen på kvällen spelade vi tropical golf i argeles, eller ja jag spelade inte men jag kolla på :) philip vann, sån bonde tur haha! det var kul det med, roligare än sveriges svennebanor, här var det vattenfall och grejer ;)

Tropical Golf i Argeles
Tropisk golfbana i argeles - frankrike

Dag 3

Idag vaknade jag tidigt, så jag, frida, pappa och hans tvillingbror palle stack till casino och handlade pålägg och baguetter bland annat. Sen blev det en härlig dag vid poolen, som är 30 grader varm! riktigt härligt, man doppar sig typ var 10 minut för det blir rätt dåsigt att bara ligga och steka ;) På kvällen stack alla utom angelica och palle och farfar till collioure, en jättevacker hamnstad, typ den närmaste staden innan gränsstäderna till spanien. vi gick en runda i stan och tittade runt sen satte vi oss vid en utebar vid stranden och vissa tog en drink, andra en glass, och jag själv gick och köpte en slush ice och en crêpe för det var så himla varmt och så var jag hungrig, haha :)


parapluie


Dag 2

Idag stekte vi på stranden, riktigt nice väder och så är saltvatten aldrig fel heller :) på kvällen besökte vi Canet Plage och där stannade vi till på en utebar och tog en drink. Sen kollade vi runt lite på marknaden där, fast jag köpte ingenting :P :) När vi kom tillbaka från marknaden så firade vi Philip, min kusin som nyss fyllt 16, med tårtor osv. :)


Min drink :) Mangojuice, passionfrukt, stjärnfrukt m.m.
min drink :)

RSS 2.0