vilken skitfredag

jaa efter att ha slått i stortån och efter några minuter insett att den gör jäävligt ont så får niklas bä'ra in mig på akuten haha måste sett kul ut. stortån var bruten en bit ner så intte lönt att sätta nåt gips för det håller ändå inte ihop skiten så slutade med kryckor och tryckförband YES blir så glad studenten nästa ... .

såå blir väl som åskådare jag är med i ölbrännbollen. och mina nya skor kan jag nog glömma att ha på mig, tårna måste klämmas ihop och klacken är ganska hög så all belastning hamnar just där jag har ont. Alla körlektioner är inställda och jag vet inte om jag ska vara deprimerad eller försöka se förbi allt bajs. jag väljer nog ändå det andra, ont eller inte så har jag iallafall sommarlov :)

ska ner i stan och köpa tights idag, det är min stora aktivitet ! lärarmiddag imorgon såå


IM FREEEE!

jaaa. sista provet gjorde jag igår, vilket innebär att jag inte har ett SKIT kvar att göra i skolan :) övningskörde imorse, träffade max, gick till skolan och fick reda på fysikprovet (VG, i did it!) och nuu är jag hemma hos niklas som är på jobbet och ska plugga lite körkortsteori för har inget annat att göra haha. borde ta nåt att äta också får väl bli nudlar haha!

känns sjukt att jag nu ser framför mig över 3 månaders sommarlov med roadtrip, frankrikeresa och en massa härligheter planerade. Vi kanske ska hoppa bungy jump på roadtripen och paddla kanot och gå på tivoli, jag längtar :) tänk så skönt att bara sätta sig i en bil och köra någonstans, spelar ingen roll vart och inget behöver vara planerat, bara köra uppåt och se var man hamnar och tälta/campa nånstans på natten.

i sommar ska jag försöka samla ihopa lite pengar, ska försöka jobba så mycket som möjligt och så har jag redan lagt undan mina euro till frankrike så där behövs inte slängas ut så mycket pengar.. det enda som pengarna komma gå åt är på roadtripen. man kanske till och med lyckas spara ihopa till en resa i höst :) hade varit kul att åka ner till amsterdam och fira nadia och äta "pommes i strut" som niklas brukar prata om, vet fortfarande inte vad det är men han hade ätit det där tydligen när han var typ 7 år haha. och det ska tydligen enligt nadia inte alls vara så dyrt att åka ner dit. men det är långt tills september så vi får se och dessutom kanske jag pluggar då.. jupp, till hösten börjar allvaret i lund.. ! nu kändes det som det blev ett sånt där mega inlägg igen, jag kompenserar det med en snygg bild på min pojk(?)vän :)


Sista spurten nu!

Jag dansar vidare som om någon skjuter vid mina fötter jag har en vals på mig så jag steppar som fan. Jaa ungefär så är det i skolan just nu, har nyss haft massageprov och innan dess hade jag matteprov så är helt slut haha. Men de gick ändå rätt bra :) imorgon är det sista stora matteprovet, sen är jag klar för mig på gymnasiet! (!!!!!!!!) Har haft lite strul med mobilen (kunde skicka sms men inte ta emot) men nu har jag fixat nyaste androidversionen och det funkar yeey!

titta när han dansar

titta när jag dansar, titta på mig när jag dansar, titta på mig, titta på mig när jag dansar, titta när jag dansar, titta på mig när jag dansar, titta på mig, titta på mig när jag dansar osv osv

hej o håå

nu är det lördag, ikväll blir det väl lite öl och utgång. man får ju fira att jorden inte gick under, och att den gubben antagligen ligger i fosterställning och skäms. eller, han borde göra det iallafall :)

Fångarna på fortet

haha, antingen är jag frans manager eller som nyss - hans mamma.. blev uppringd ifrån fångarna på fortet och de sökte frans mamma, och trodde att det var jag! sist så var det SVT som ringde och frågade om jag var hans manager. lustigt. synd det inte var mig dom ville ringa :( jag hade gärna varit med. höhö

och så var denna intensiva veckan slut. vaknade i natt av att jag fått öroninflammation i andra örat också. Det gjorde fett ont och jag var tvungen att snyfta lite, ta en ipren, lite pencillin och till slut somna om igen. Kul när man ska ha fysikprov mellan 8 - 12. Men det gick bra ändå, tror jag, måste ju ha lyckats med ett VG :) Flyttade fram friskvårdsmassage-provet jag skulle haft igår till nästa vecka eftersom jag inte får få massage när jag är sjuk, och jag var inte så pigg på att massera heller. Så nästa vecka är det bara det och mattemattematte som gäller, och sen är jag ledig! från gymnasiet! för gott! om man inte räknar med studenten, men vad är jobbigt med det?

här kommer en glad bild för nuu är det fredag! :) och snart kommer lang pang också hem från danmark!


hack i skivan

Jaa hoppas det släppt imorgon, då har jag prov så då har jag inte tid att va sjuk. Körde dubbel körlektion idag, klarade flera moment, är nööjd :) Hoppas att jag får det färdigt nu i sommar! annars kommer jag aldrig hinna bli klar. Nu ska vi se en film och mysa! diddelidoooo



det går aldrig över..

jahapp. och så var det ännu igen igång. Inatt klockan 3 vaknar jag av att jag instinktivt pillar mig i örat och ju mer jag vaknar till desto mer inser jag hur fruktansvärt ont det gör i örat, får panik och försöker tryckutjämna och allt men inget hjälper och det är en sån slående, molande värk så man blir helt frustrerad, känns som att det gått i sönder.. det är liksom inte som ett myggbett som man kan låta va ibland utan det piper i hela hjärnan på en fy fan vad ont det gjorde :( så till slut fick jag gå upp och väcka mamma och hon konstaterade då att jag hade öroninflammation. Sen tog jag en ipren och låg och längtade efter att trumhinnan skulle spricka haha. För om den gör det (vilket kanskei nte är så bra egentligen för då kan hela skiten bli infekterat) så släpper värken direkt, precis som man önskar att huvudvärk ska göra när man sitter och trycker på tinningarna. Men ickke!

När jag vakna imorse hade värken lagt sig tack och LOV för annars hade jag panikat, men trumhinnan hade inte spruckit så jag är lite halvdöv och det värker till lite grann då och då. Får hoppas det går över tills imorgon så jag slipper gå på pencillin för det är ju tråkigt om något.. får inte göra ansträngande saker. det passar mig inte så bra eftersom jag har prov onsdag, torsdag och fredag samt tisdag och onsdag nästa vecka och det är alla viktiga prov som inte går att missa för sen sätts betygen. kuul :) sjukade mig idag iallafall så får vi se imorgon.

blääääääääääääää

exalterad

har gjort lite fysik och medans jag gör massa gamla prov känner jag hur hoppet om att klara bra på provet blir allt mindre för varje uppgift. HUUR kan en kurs vara så sjukt omfattande så man hinner glömma vissa delar helt och hållet? sjuukt var det är mycket man ska kunna. uschh därför fick det bli en ångestpaus!

JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN/SOMMAREN!! fatta vad ajg har mycket att se fram emot :)

 

27 maj: Man kan säga att sommarlovet börjar då, för det är sista dagen vi är i skolan för sen sätts betygen

6 juni: Utspark för NV!

8 juni: Ölbrännboll!

10 juni: STUDENTEN! --> champagnefrukost hos mig, lunch på pizzeria regementet, utspark 14.21, åka flak, hem till mig där det antagligen är fullsmockat med folk eftersom mamma bjudit dubbelt så många som får plats hehe!, öja! YEAH hela dagen är så välplanerad att jag bara kan luta mig bakåt och se fram emot det :)

vecka 26: ROADTRIP! utan bestämda resmål, bara sätta oss i bilen och köra. har iallafall planerat att kanske hoppa bungy-jump bland annat :) kommer bli så himla kuul. och på obestämd tid!

8 - 17 juli: FRANKRIKE! med babe :) och träffa pappa och vippe som ska vara bortrest hela sommaren. kanske övernatta i barcelona hos polare! nicenicenice

och jag har ett underbart sommarjobb.

kan det bli bättre? jag vet inte asså :) men jag längtar som en ... shoppaholic utanför en galleria! eller nåt. fast ännu mera. om 2 veckor, om 2 veckor, om 2 veckor...

 

iii i ii i iii!


ny vecka, nya vanor? eller...

kanske inte. MEn! jag lyckades med en sak. jag tänkte för mig själv, att från och med IDag ska jag inte kränga en påse chips hur som helst och bara slänga i mig mat fast jag egentligen är mätt, det gynnar ändå inte barnen i afrika bara för att jag inte slänger det.. :( för även om jag är smal så är det fett jag har på kroppen gjort av hamburgare, och jag vill att det ska vara gjort av typ sallad och sånt hälsosamt :) hahah så iallafaaall. när jag satt mig och gjort två uppgifter i fysik vilket jag är så galet trött på så blev jag rastlös och tur tuur så ringde jag niklas som var på väg mot gymmet men inte hunnit sticka dit. så följde jag med och tränade, och vips så bytte jag ut en hamburgar-klump mot en sallads-klump! ... . det var skönt iallafall och nu kanske jag orkar göra nån fysikuppgift till.. sen .. :)

 

veckans schemagrejjer:

  • måndag körlektion
  • tisdag dubbel körlektion
  • onsdag samhälleprov
  • torsdag körlektion
  • fredag det stora provet i fysik (!!!död!) och skolbalen, fast den ska jag inte gå på :) det är inte riktigt min grejj att gå runt i långklänning för 3000 sen komplicerad håruppsättning och så ska man stå där och se fin ut och bli fotad och dansa sån dans man lär sig i skolan och äta fin middag på slottet haha. Jag vill ha raaaaaaaaaaaaaaave!! och kläder från h&m, i massorr!!

btw så är jag frisk nuu och det gillar vi! förutom hostan, den vill inte riktigt UT men den är också på g tror jag


Det blev ingen cruising

Nej, för himlen bestämde sig för att släppa ner lite ösregn just precis då igår. Så vi satt hos perris och tog det lugnt istället haha. Idag blev det grillning i svarte och sovmorgon :)

Nu är det minsann inte många dagar i skolan kvar, shit!! ny vecka imorgon då ska det pluggas fysik och samhälle. UUshh ush

fredagen den 13

jaa. och här ligger jag sjuk som igår. Det är säkert bara för att det är den här dagen :) men jag känner mig dock pigg och när jag går på ipren så gör det inte särskilt ont i halsen. Det enda jobbiga är att man är lite småseg och svettas som en gris haha.

Lyckades läsa ut boken i morse, så nu ligger jag och skriver ihop romananalysen som ska in idag. YES!! trodde faktiskt inte att jag skulle hinna, men joddå :) med feber och allt tyckte jag det var en bra start på dagen.

Har druckit en massamassa mjölk, ♥, det är så skönt för halsen och så goott. Jag kommer aldrig sluta dricka mjölk, älskar mjölk :)

 


tröttis

pappa har varit här, kramade han så att han blev helt blöt eftersom jag svettades ner min feber som en galning haha :) mysigt... . nu ska jag tvångsläsa lite till för att försöka hinna skriva romananalysen imorgon, såå jaa jag kan ju glömma min sovmorgon. börjar kvart i 1 och har en lektion iallafall så det är skönt. Hoppas jag hinner göra den där grejen så jag inte har det på axlarna sen.. har verkligen inte utrymme för att sacka efter i något alls nuu!

 

fick ett par örhängen i silver av farmor också som hon skickat med, helt random men dom va jättefina!! :)

 

nu ska jag dricka lite vatten, ta dagens sista ipren och mysa ner mig. och tänka positivt haha


suckk..

en skön låt en jobbig dag -> Manu Chao – Me gustas tu.

jag har egentligen inte tid att stanna hemma för jag måste läst ut en bok och skrivit analys på den imorgon, så även om jag haft feber hela dagen har jag tvingat mig själv att läsa och dessutom göra matte som jag har prov i snart. Bull, men skolan pressar skiten ur en, så vad ska man göra?

 

Nu svettas jag som en apa och det tyder väl på att febern kilar neråt efter iprenen. är på dåligt humör, denna dagen sög helt enkelt, tur det är fredag imorgon och då hoppas jag att jag är frisk så jag kan gå på min enda lektion och dessutom få gjort det sista så man inte dör av ännu mer stress. men sen är det iallafall helg och då ska jag bara njuta :)


stressen kom ikapp..

jag tror skolan tar kål på mig haha. Idag vaknade jag med feber, huvudvärk och yrsel så kunde inte ens lämna sängen fast jag försökte, det var bara att lägga sig ner igen. Jaha. och jag som tänkt göra en massa matte och läsa ut en bok, vilket jag skulle gjort till imorgon, skitbra... blir så trött. fick skjuts hem av mormor och sedan dess har jag bara legat här i sängen. Måste försöka göra matte snart, även om jag är slut i huvudet så måste jag faktiskt göra det :( hatar att alla prov är packade nu sista veckorna, stressar ju ihjäl en..

 

får hoppas jag mår bättre imorgon, för på lördag ska jag pappa och niklas till tyskland, ska handla dricka till studenten och så, har faktiskt sett fram emot det :( haha.


jaa

ligger med min jävla matte E läxa och bara dör över att jag gör precis som det står men att det ändå blir fel, fattar inte heller eftersom dom inte skriver ut HUR dom räknar ut skiten. just nu hatar jag bara allt som har med matte, fysik och att läsa bok att göra. vilket jag ska ha gjort till fredag + skrivit analys FML.

 

annars?

 

saknar allt som det var innan..


THOr

Har nyss varit i tomelilla och kollat bio, THOR! Den va ganska fet, men typiskt att det ska vara såna "amerikansk film" scener där hjälten alltid blir kär i en flicka och bla bla dom pussas till en massa musik i bakgrunden. Men annars var den bra :D Danne somnade som vanligt haha.

Igår var vi på öja och det var kul förutom några tråkiga saker som hände. Tog både en korv och en fet hamburgare efteråt och det var så sjukt gott :) Nu ska vi se en film och sova och imorgon kommer alla problem, haha... just det projektredovisningen...  .

THOR

Heeeeelg :D:D eller?

ja det beror på hur man ser det, för jag har skitmycket att göra. matteprov och projektredovisning för 2orna på måndag, och på onsdag är det prov i samhälle, och på fredag ska en romananalys in för en bok som jag knappt läst än. Med andra ord en stressig vecka. Men nu är det helg, så innan jag börjar stressa upp mig ska jag njuta ordentligt av den :)

Ikväll blir det hem till danne och mysa, och imorgon kör vi på öja! På dagen ska "gänget" haha eller vad man ska säga nog grilla eller göra nån mat eller nåt ihopa.

Idag hade jag utvecklingssamtal och historia. Utvecklingssamtalet gick braa, och på historian var vi bara 6 pers så vi gick ut i solen och satte oss åp en bänk och hade historia där istället. vilket slutade med att vi diskuterade tv-serier man såg på som barn istället. Vi kom fram till bland annat att murran i mumintrollen är en av det mest psykande och läskigaste figurerna som finns, helt störd om man tänker efter. Och så förklarade jag min universum-teori för min lärare som satt helt stum och sedan utbrast att hon läst samma sak i en tidning med någon galen fysiker som påstod samma sak. Men jaja, då är jag inte den enda iallafall :D

Jag menar då att universum går som i cykler. Först kommer ett big bang där allt slungas ut i rymden. Och så vet vi ju att det finns svarta hål, som ständigt suger åt sig en massa planeter och stjärnor som växer sig större och större.. så jag tror att de svarta hålen kommer bli så stora att de går samman och då kommer hela universum dras ihop i en enda stor klump, som från början. Och sen börjar det om, med ett stort big bang ... det låter väl inte helt galet? eller? :D

och ett sista FAN över att jag nu för andra gången tappat bort min nya mascara, samma sak hände sist jag köpte ny, helt puts väck. Fattar inte vart den skulle ta vägen? aja, är väl bara att punga ut pengar för en ny då. :( dagens ilandsproblem, men ändå lite FAN över det.

förresten fick jag 25/28 på fysikprovet hittills vilket gör det till mitt bästa prov under hela kursen. wiihooo

nu ska jag ta mig en macka!

when nothing goes right, go left

Idag har jag haft en lång dag i skolan, som tur är är den över och som tur är så är det bara runt 16 skoldagar kvar. alltså två veckor i skolan efter denna, det är ju helt sjukt!! Kvar att göra:

 

  • Matteprov (delprov)
  • Slutprov i Matte E
  • Slutprov i Fysik B
  • Samhälleprov i Samhällsekonomi
  • Inlämningsuppgift i Samhälle
  • Labbrapport i Naturkunskap
  • Läsa ut en bok och skriva reflektion i Svenska B
  • Nånting i Historia

 

osv. men även om denna lista kanske känns lång så är det faktiskt inte så farligt :) Och en annan nyhet! igår fick jag äntligen mina tänder! Så nu, istället för två fula mellanrum, ser mitt leende ut så här:

så nu är jag äntligen färdig med alla dumma tandställningar :) äntligen!!

 

Nu har jag börjat övningsköra också, och det går väl helt okej :) Har kört varje dag denna veckan och ska köra imorgon också, lika bra att köra intensivt eftersom det aldrig blir av att köra hemma.

 

Nu ska jag göra nudlar

 

 


en fin helg

det har varit en fin helg :) i fredags tog jag det lugnt i solen med max och svängde förbi mårten och company också. Sen tog jag och Casper bussen till sjöbo där danne och pidde också var. Tog bussen till ystad vid 11 tiden och mötte upp lite folk på donna gina. tumlade hem med niklas som hade varit på firmafest (behöver jag säga nåt mer haha) och somnade som en stock. I lördags var det ölbrännboll på dagen och sedan grillade vi hemma hos anna innan vi drog ut på kvällen. Det hela slutade med att vi hamnade på bar a bar och hemma i sängen var vi inte förräns 5 tiden, så det fick bli att sova länge igår :) när vi vaknat tog vi en pommes med emma i norra promenaden och sen chillade vi hela dagen. Idag är det måndag och jag har nyss lämnat in historiaarbetet, min lektion är dock inställd så börjar inte förrän halv 1 istället. Får antagligen tillbaka fysikprovet idag!!

Sen ska jag övningsköra också, så håll er inomhus :)

RSS 2.0