nu hatar jag officiellt snön.

jaa, var ska jag börja? Gick till skolan, insåg att den enda lektionen som inte var inställd också var inställd. Min klass är alltid lika gullig och berättar sånt för en. Not. Så det var bara att sätta sig och försöka påbörja den sjukt jobbiga fysiklabbrapporten om induktion och elektromagnetiska vågor, inser att jag tappat bort pappret, kan inte göra särskilt mycket. går hem i piskande snöoväder. Pluggar förberedande till körlektionen som jag ser fram emoot, mamma ringer och säger att hon inte hinner hem så jag får gå ner dit. kastar i mig ett par nudlar hastigt innan jag halvspringer ner genom snö och slask för att hinna till körlektionen. Kommer dit, stelfrusen och tänker äääntligen framme! tills jag ser att där är bäck mörkt inne, tomt och låst. kul. jag ringer och lämnar ett meddelande där jag undrar var dom tar vägen och sen är det bara att gå hem igen, skulle kunnat misshandla någon just just då ! det var nästan så att jagh oppades att en bil skulle köra på mig, men bara nästan. jävla bajsdag. men meeen, mamma sa att jag skulle tänka positivt, och det gör jag : jag är glaad idaag för jag blev inte påkörd av en lastbil, tack, tack, för det.

 

i går var det julskyltning och det var ganska mysigt faktiskt ! fick en ring av niklas hehe,! Hans pappa tyckte det likna lite av ett mini knogjärn. Men ändå! Hittade en fin halsduk till niklas på kappahl med, det blev två "budget" fynd hehe .. . måste fixa ett par vantar till mig också, det är så dags nuu. Hjälpte även Niklas att leta efter ny dator, eftersom att den han har nu låter som.. ja jag vet inte vad. men det är omöjligt att inte bli galen i huvudet av det, dumma fläkt som är sönder. Det resulterade i att han beställde en likadan som jag har, HP Pavilion DV7 3130-eo som jag själv köpte i maj detta året och den fungerar alldeles utmärkt, det fanns bara en kvar i lager så det var tuuur! Idag hade jag egentligen tänkt va med någon men nu känner jag mig så galet utmattad så jag vill bara sitta här själv och inte röra rumpan en millimeter !

(snodde bilden från yae.blogg.se, orkade inte fota den själv haha, det var iallafall ringen jag fick av niklas, jc för runt 50 spänn! NAUJS)


snön tar aldrig slut?

herregud, hur kan det snöa så mycket på så kort tid? tänk om det aldrig slutar snöa? då får vi gräva tunnlar under snön och ta oss runt i, typ som råttor. nä, men mysigt är det väl, så länge som det är vindstilla och man inte halkar och det inte snöar för tillfället. det är verkligen sjukt mycket snö, detta året kanske till och med jag kan lyckas bli insnöad? :) :) det är orättvist, alla som bor utanför ystad kan skylla på snön men det kan inte jag för jag måste ta mig fram genom all dum snö och ta mig till skolan. nu är niklas i helsingborg, för att fullfölja detta ämne... han gick upp halv 6 imorse och då var jag ganska så halvt vid liv. när jag vaknade typ 5 timmar senare hade jag gråtit i sömnen eller nåt så det var mascara på hela kudden, så jag bäddade om hela hans säng bara för det haha ja jag vet jag är snäll. sen när jag skulle gå så kom jag på att vår historia är inställd idag så jag fick en timme till att chilla och filosofera och allt vad man kan göra, åt frukost med micke, han var glad. fisan går in och ut ur rummet och tittar på mig. känner att detta inlägget blir väldigt sammanhängande. förresten fick jag köpa plåster och jelotape (?) eller vad det nu heter för 128 spänn för mitt knä, det är dyrt att vara klumpig. i eftermiddag ska jag köra på trafikskolan för första gången, det är ju kul, nu när det är en massa snö ute! men jag försöker tänka positivt. nu slipper jag: bli tillsagd att jag kör för långsamt, en massa andra bilar, och sen så har jag en ursäkt till att slidea lite i svängarna. hehe. nu lyser solen och det börjar bli dags för mig att bege mig ! KOWABONGAH


harry to the p

i onsdags hade jag och niklas varit tillsammans i 17 månader, så dåå bjöd han mig på restaurang och sedan såg vi harry potter 7 part one på bio! käkade pasta med oxfilé och gorgonzolaost-sås sak och det var gott men jag blev så jävla mätt så niklas fick äta resten av min med haha ! harry potter var faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, det som varit dåligt med dom andra filmerna är att dom tagit bort så många saker bara för att korta ner dom. men nu var den mycket mer detaljerad, så 2½ timme var inga problemas !



sååattee.

då var det fredag. känns som att denna veckan gick skitfort! sitter hemma hos niklas nuu och väntar på att han ska komma hem från jobbet. har myst ner mig under täcket med kläderna på för jag är så frusen haha snön bara kom sådär helt utanförvarning. det enda jag tycker är att det ska vara snö på julafton men annars kan den dra ! where are yoou mister suun?

idag är det nog första gången som det är helt släckt på norran när man kollar från niklas fönster, där brukar alltidalltiid vara några som är tända. är det nu gryningspyromanen skulle satsa på att bränna skolan? hade varit coolt om jag fotodokumenterat det. krävt pengar för att lämna ut bevisen, ååhh jag behöver pengar nu... har 15 kronor på kontot, tur det inte är så många dagar till december. = pengar trillar in ! fick tusen kronor av mamma som jag får ha till att handla julklappar, hur schysst är inte det haha? ibland vill jag bara krama henne liiite extra, när hon lättar mina bördor. Nu har jag haft dett ablogg fönstret uppe i en halvtimme varav jag pausat och sovit i tio minuter och nu tycker jag synd om niklas för han har nog fastnat på nåt jobb som drygar sig. kanske en tvättmaskin. vem vet. nu ska jag kissa, och byta plåster på mitt knä. hejj hej trevlig fredaag !

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH

asså du vet. är hemma nuu, har städat lite nu när jag väl är här, kollade pensionärsjävlar innan med mamma och dana, det är kuul haha. fast första avsnittet är bäst. mitt knä är bajs, det högra har blivit lite bättre så jag kan gå normalt med det, är bara ett blåmärke nu, men det vänstra är cp. Det är där såret sitter med, skolsköterskan sa att jag skulle byta det varje dag och ta på alsolsprit så att det inte blir infekterat i leden och jag får gå på pencillin i några veckor. pencillin? heeelll nooo! ska fan hälla en dunk alsolsprit varje dag och då får det svida som det svida vill. Fick iallafall låna hissnyckeln tills nästa torsdag, så jag slipper gå i alla trappor för det är drygt när man måste gå med samma ben hela tiden. tar 30 år och folk undrar varför man går som en snigel ! menn meen. i onsdags var vi i malmö med klassen och besökte först en moské och sedan drog vi till sapo mässa i malmö. min klass var så underbar och väntade in mig hela tiden för att jag inte kunde gå med mitt cp ben, not :) men nu kom min pojkvän så nu ska jag krama han sen ska vi äta chips hejheje!

demolerade ben

snacka om! igår skulle jag raka dom, och när jag torrrakat innan så har det funkat fint så körde på det igår också.. skulle jag inte gjort ! sved som in i helvete efteråt och dom blev helt röda. jaa och idag slutade jag skolan och skulle tralla hem till mina kusiner och vips så ramlar jag och smäller i knäna och händerna i marken så mina dyraste jeans spricker och börjar blöda som fan på ena knäet. Senare svullnade båda knäna upp också, är även lite svullen på handen som tog i marken. åååhh härligt! sen var det bara att tralla vidare i pissregnet. :D men shit happens, ju. nu värker dom dock för dom är helt stela så fort jag reser mig upp så de känns lite som att dom ska vika sig! jag är en väldigt klumpig person, börjar jag komma fram till ! ikväll ska ajg för första gången sova själv på mer än 2 veckor ! imorgon är det en lååång dag :( 8 - 18 ska jag gå i skolan och trafikskola. känner mest för att inte göra nåt av de :)

 

har även kommit fram till att mina ben är för långa för storlek S i tights. dom går aaalltid sönder vid tårna eller hälarna såå nu har jag fått noog, ska köpa storleken större nästa gång så får jag hoppas att dom inte är helt breda bara för det haha. eller så är det fel på lindex 80 den tights, men hallåååoooo

 


vilken härlig, skitvädrig fredag

men ändå fredag! åhh den där filmen the sorcerers apprentice eller hur det nu stavas var cool i början men det var inte mycket mer än det som var fett i trailern som var kuul. Resten var mest, förutsägbart och så att man ville skratta lite när filmen skulle vara "sorglig". menimenmen! nu sitter jag på webbdesign, frånsett att vi inte hade någon webbdesign idag och jag hade kunnat sova till kvart i ett. ska ta tillfället i akt att fixa lite med mitt projektarbete istället. www.fransjeppssonwall.com och nuu är det ändå inte så mycket kvar att göra, hade nog tagit max 3 timmar för mig att bli klar med skiten men ja :) jag och tummar i röven. förövrigt vill jag se jackass 3D ! verkar kul :D


onsdagen avklaraad

dvs, den jobbigaste dagen i skolan, avklarad. chillar hos don nuu och vi ska snart se en film "the sorcerers apprentice" verkar ball :D blev bacon färskpasta till kvällsmat vilken surprise ! eller ! nejj nu fick jag bråttom ojjdå hejhej!

bommmba

har nyss slängt in en tvätt, är hemma om och tar lite kläder och sååå. Har bott hos niklas de senaste dagarna, menn det löser sig! Har fixat present till mamma, som fyller år imorgon, jag vet att hon kommer att gilla det! fixa nya tights med, lyckades ju ha sönder dom andra nya direkt, alltiid lika kul..! nus ka niklas hämta upp mig så ska vi dra och träna och äta på mcdonalds. Bra kombo, eller? vi lyckas ju alltid haha. förvånar mig inte om vi hamnar framför en serie med en påse chips sen också :D

 

 

chekka mina nya skor by the way ! skitsköna att gå i och har köpt en thermosula till dom, så dom håller sig varma och goooa. fast jag tycker dom ser finare ut i verkligheten än på den dumma bilden


tröstkollar skor. .. !

kolla! helt perfekta! 1129 spänn så har man dom. jag kan ju fortsätta drömma. här är länken för er som har råd

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/shoe-biz-870/crazy-horse-black-3-870005-14/ ! åååååh

 

dom är slut i min stolek 39 så klart, men har hittat ett par som ser nästan likadana ut, med lite mönster bara,

http://www.brandos.se/shoe-biz/093879-crazy-horse-black/a19358 <-- där! ska ha dom i åtanke, man vet ju aldrig om man vinner en miljon på triss eller så. ... :(


RSS 2.0