sova,sova, sova..

och sen vaknade jag av ett samtal. fast himlen är blå uteo ch snön gnistrar fint så jag måste uut med min systemkamera och passa på att fota :) jag glömde min dumma laddare hos n iklas = jag måste dit och ladda min mobil sen. och jag ska träffa koffe loff idag, innan han åker back to barcelona! och så ska ja gäta en cheesebnurgare på donken, tror jag, mest för att det är såå gott.

 


tisdag

Jag vaknade redan 10(!) idag! Så när jag duschat och gjort mig iordning hann jag till och med käka frukost med niklas farsa innan jag skulle ner i stan haha. Jag fixade id-foton på expert och det kostade ca 200 spänn för 4 såna, fan vad dyrt men skitsamma behövde det..! Sedan bytade jag bank till färs och frosta från sparbanken syd för att jag fått höra från alla håll att sparbanken syd är jättedåligt och att det andra ska vara bra. Och sedan såg jag även att man fick ett gratis leg med inbyggt bank-id till och det är bra för då slipper jag betala 400 spänn för de :D Såå nu är mitt gamla kort klippt och kontot överfört. Nu har jag även internetbanken SKÖNT så kan jag föra över heelt själv, så vuxet det kändes att logga in med den lilla dosan haha. ... ! jaa. Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa med mamma och fixa lite här hemma, ska bli skönt känner jag :)

 

trött och osminkad här är jaag.


Gårdagen

Igår träffade jag och niklas hans syster Anna-Karin och hennes dotter Novali som kommit på besök till ystad, dom bor hemma hos hans mamma så vi drog dit och åt god mat och pratade en massa, Novali hade varit magsjuk tidigare men hon var pigg när vi var där såå! Här är lite bilder :)

Novali räcker ut tungan till Mattias


Anna-Karin och Novali (med sin fina håruppsättning haha)


Novali fick ett doktors-kit i i julklapp


bilder sen julafton/minfödelsedag/mammasförlovning

morfar och vippe


filippa


daniel och molly


jaa, då var det dags att försöka öppna champagnen .. (notera min fina "happy birthday" slips haha)


det hela gick inte så bra så niklas fick öppna den istället haha!


Sådärja!!


morfar, frans och filippa sjunger vi gratulerar!


Sedan trallade jag och niklas hem till hans mamma, där vi möttes av hans brorsas vovve harry :) 


Senare på kvällen tog vi oss till maria och mark, där min släkt var och sen kom jultomten. Väldigt lik mamma... !


Sedan smällde vi den -LILLA- inomhusraketen som vi fått av pappa. Det var meningen att det skulle vara bordsdekoration.. och ja så här blev det :) tuur, att vi inte smällde den där hemma haha! 


Och så kom det till kvällens sista höjdpunkt, mammas och daniels förlovning :) sista champagnen öppnas!


Efter att ha spillt champagne i halva soffan och ringarna åkt på och alla jublat så blev det en liten puss :)


och alla var glaaaaaada! haha :D 


Diddelidoo

Ett litet inlägg innan jag ska göra mig i ordning och ta mig ner på stan, ska byta bank idag till färs och frosta (från sparbanken syd som alla säger ska suga), och då ingår ett gratis id-kort med bank ID på vilket är bra för då slipper jag använda mig utav mitt fula pass när jag ska göra något myndigt .. ! och det är en av de största anledningarna att jag byter haha. Bra koll va!


Igår träffade vi niklas syrra och hennes dotter, kommer lite bilder sen :) hejjjjej

annan dag juuul.

efter 6 timmars sömn blev jag väckt och då skulle vi till malmö med niklas pappa, mellandagsrean började ju. Det blev lite shopping, mest för niklas men jag hittade två tröjor en topp en kjol ett armband två h&mpaket med massa örhängen och två ringar så jag är minsann nöjd jaag också! lunchen på entre (chicken noodles på wok kitchen) gjorde mig sjukt törstig så i panik köpte jag en red bull och den var en räddare i nöden just då. på kvällen åt vi hemma hosm ig och duschade = SKÖNT för vi båda var ganska så sunkiga. sen sov vi hemma hos niklas i hans mysiga nya täcke och då var helgen över. Tyckte synd om han i morse när han skulle iväg till jobbet.. jag var så trött. Sen sov jag till halv 12 och låg sedan kvar i sängen till halv 2 för jag fastnade på nelly.com höhö.. och lämnade in mitt historia arbete en timme för sent. ikväll ska jag träna och påbörja hemskrivningen i religion.. visst är det kul att få läxa under lovet.

 


juldagen..

Juldagen blev det tacos med gänget i sjöbo och så spelade vi andreas nyinköpta kinect och det var riktigt kul! Efter det blev jag upphämtad av jenny och simon som tog mig och jenny till en förfest i tomelilla. jaa förutom att volymen var på tinnitusnivå och att det blev bråk någon gång så var det väl ganska trevligt :D Där var någon snubbe som visste vem jag var för att han jobbar på ett ställe där jag går förbi varje dag på väg till skolan, och tydligen brukar han och hans jobbkompisar kommentera varje gång jag går förbi. "där går hon igen, nu ska hon hem, där har vi hon igeen" vilket var lite små läskigt men jaa nu ska jag vinka nästa gång istället. Efter det blev jag 100 kronor fattigare när refki och en till skjutsade oss till ystad. Efter det kom det enda stora minuset med hela helgen och det var att vi fick stå ute och vänta i en hel timme bara för att vi inte hade förköp, åååååå det gjorde ont i fötterna men till slut kom vi in och där rök 200 kronor till för inträdet. men det var iallafall kul och smockfullt med folk och jag träffade en massa roliga människor där. Efter ett snabbt besök på max trallade jag hem till niklas vid halv 4 tiden, mumsande på mina pommes.


18!!

Jag har haft världens finaste helg :D vaar ska man börja.

 

Dagen innan julafton så spelade jag, mamma, brorsan och niklas bingolotto. vi kom fram till att det ska vi aldrig i livet göra igen :D men jag vann iallafall två sverigelotter och brorsan hade otur och vann en bingolott till.. haha! Det blev en liten päron likör snaps för att fira, och så låg vi vakna sen tills klockan slog 12 och jag kände ett litet lyckorus.. !!

På julafton vaknade jag och niklas av att det sjöngs i trappan och in kommer min familj.. niklas hängde på sista versen, jag blir glad och yrvaken som jag är märker jag inte vad som inte stämmer. Mamma ber mig kolla upp och där står ingen mindre än pappa :) dumma dumma pappa som lurat mig att han inte skulle komma och fira mig på min födelsedag stod där och jag höll nästan på att börja böla så glad jag blev! han hade flygit hit natten innan den busen. Sedan så kändes det som att jag drunknade i presenter, efter varje present så kände jag mig allt mer bortskämd ushh ushh alldeles för många presenter i år men man får väl ha de så bra ibland :) Jag fick en systemkamera och samsung galaxy S mobilen och en massa pengar som jag ska göra allt för att INTE göra av med ..! och en massa fina presenter, mamma visste precis vad jag behövde utan att jag ens nämnt att jag ville ha det! Snacka om att man känner sig bortskämd, som sagt!

min släkt kom och vi hade champagne-frukost med en massa pålägg och bacon och äggröra och allt möjligt gott och jag var så så glad. Mamma hade gjort allt så fint :) Efter det lilla kalaset så gav vi de restrerande julklapparna till varandra och mamma fick två nya hemtelefoner av oss och det behövdes verkligen haha :) niklas fick ett fint täcke av mig som kan ersätta det gamla ruggiga täcket som räcker till en person för det flyttar runt sig hela tiden haha! och vi har nu testat det och det var riktigt gosigt :D förresten så fick jag av niklas en minttu flaska som hade ett mjukt, hårigt fodral det var lite kul (och mamma sa att det var just det som hon nyss avrått min lillebror att dricka för att det är så lätt att bli full på) och ett presentkort på nelly.com YES YESYES :D och såå en liten lapp med "middag för 2 på valfri restaurang älskar dig babe" började nästan böla då med. Faktiskt så va de rätt ofta jag höll på att börja böla med det var bara av ren lycka haha.. det bjuder jag påå.

 

när mitt lilla kalas var slut så gick jag och niklas iväg för att fira jul hos hans mamma tillsammans med hans familj. hans föräldrar fick vars en box med noga utvalda choklad praliner av mig och jaa, dom hade sagt till mig att jag skulle få en "liten" present av dom.. 300 kronor på h&m och 300 kronor på sjögrens?! det kallar inte jag liten present, för mig är det mycket haha, men det var verkligen gulligt av dem :)

 

på kvällen fick vi skjuts till maria och mark där resten av min släkt var, av niklas faster vilket var snällt för det var ett aaantal minusgrader ute! där blev det ytterligare julklappsutdelning, tomten var gaanska lik min mamma :) hehe. Sen blev det julklappsspelet och jag vann ingenting. Niklas vann iallafall glas-ljushållare haha :D mamma tog hem den digitala fotoramen iallafall vilket var bra jobbat.

 

Kvällens/nattens sista höjdpunkt var att mamma och dana förlovade sig och det var sista hålla-igen-tårarna momentet för mig. En ny champagne öppnades och ja vad kunde vara ett finare avslut på min födelsedag. Det blev en taxi hem och sen somnade jag lyckligt intill min snarkande, lite groggy pojkvän :)

ha en bra dag alla som orkade läsa igenom detta inlägg som kändes ganska så mycket som en lång uppsats. hejjhej!


gone baby gone

vi såg nyss en film som var såå fiiin man ville inte att den skulle sluta när den slutade. nu vill jag bara kunna rädda alla barn som blir behandlade som skit. antagligen har jag glömt det imorgon, men ändå. värt att tänka på hur många barn som blir utsatta för ett helvete med jävla skitföräldrar under hela sin uppväxt, det är så orättvist. det är en sån film som man bara vill hoppa in i och rädda allt :) nej men, se den, den är bra


tittuuut

egentligen helt onödigt jag gick in här, vet inte vad jag ska skriva, men nu har jag iallafall städat mitt rum och vädret har gått från fint till molnigt och snöigt såå. det var väl allt jag skulle delge, soo loong så länge !

jaaa.

så sätter jag mig såklart vid datan nuu när jag egentligen borde gå och lägga mig så jag inte är helt död imorgon. för då ska jag orka med att städa och fixa saker med mamma inför fredag och köpa de sista julklapparna! men men datorn är en busig liten liten en. eller så är det jaag. åhh men imorgon kommer ändå bli en bra dag, därför att:

 

  • jag kommer känna att jag får saker gjorda
  • jag kommer spendera tid med mamma vilket ändån inte inträffar så hemskt ofta
  • niklas sista jobb dag = inte behöva ställa klockan och säga hejdå klockan 7 på tors. inte säga hejdå alls
  • molly är söt (alltid ett plus alla dagar)
  • vi ska kanske köpa ett xbox 360 med ett kinect
  • koffe har kommit till sverige

 

osv osv. dessa jultider gör mig lite uppiggad på nåt sätt men det är väl för att det är när jag fyller år och det händer massa kul saker. Och så ska det bli kul att se minerna när jag ger bort mina väl genomtänka paketisar !


NU

kom jag nyss ikapp min julkalender, har ätit alla choklad till lucka nummer 21. Med viss hjälp. (anteckna)

TRON

såg ju vii i  fredags, på the premiär blev det och allt. sköna stolar, helt okej film, men det där med 3D var ju liet överskattat. Möjligen var texten i 3D. Resten var inte i 3D. Och ja manuset var ju också lite halvkasst. Men det var ändå en cool film, men jag hade inte orkat se den igen tror jag. Danne hade nog orkat se den igen, eftersom att han sov i typ en och en halv timme. Så kan det gåå .. men efter att vi väntat på denna feta film i ett år så insåg man att den inte fått i sig så mycket som vi trodde.

 


Jullov

jaa. det blev väl en lika meningslös skolavslutning som vanligt :) först samling i en halvtimme? sen skulle vi göra en tävling och ja det blev ju inte så seriöst haha och sen glömde hälften inklusive jag att vi skulle samlas efter rektorns tal och det där i aulan och när jag kommit på de så hade vi redan haft prisutdelning. Men det gör inget för jag vann inte ändå, vilket var ganska väntat haha! Sen tog jag mig hem, hade svin tung väska och det var kallt och jag orkade inte fiska upp mössan långt där under alla grejor så jag hade ont i öronen sen när jag väl kommit hem. När ska det sluta snöa? Och varför har jag läxa över lovet? Uhshhush. Men asså nu är det ju lov, fan vad SKÖNT, nu ska jag bara njuuuuta :) 3 days left !

 

vill ha sommar nuu och vara så här brun !


tjolahejsan hoppsan !

ahhh nu sitter jag bara och njuter av att sista lektionen är avklarad. egentligen hade jag nog inte behövt komma hit idag eftersom det var eget arbete och den andra lektionen var inställd typ såååatte.. men jag passade på att göra lite historia som egentligen skulle in idag men blev förlängt en vecka och sen har jag hemskrivning ii religion också kul kul kul att man får det på lovet.. imorgon är det bara avslutning en liten stund sen är det lov. idag är det 4 dagar tills jag fyller år. det känns lite skumt, dagen man längtat efter i 4 år och vips så är den här och man känner att det inte är lika speciellt so mman tyckte för ett antal år sen. Men det är väl för att man har dom friheterna man "längtade" efter då och inte tycker det är lika märkvärdigt nu kanske. Innan tyckte man det skulle bli awesome så fort man fick chansen till att supa och festa men nu känns det mer likgiltigt, det finns liksom inget kul i att dricka sig full på samma sätt längre. eller assåååå, visst är det kul att festa, men intee samma sak ! äschh. vad jag vill komma fram till är att man tycker det är extra kul att göra saker man inte får och sen när man får det så är det inte lika kul längre.


dock, kommer nog min humor alltid förbli lika dålig. men denna var faktiskt lite kul :D hiiihihi

MO

sista hela skolveckan avklarad har jag hunnit med att bli frisk träffa pappa opereras göra nationella i matte D och bli firad min 18årsdag i förväg av pappa och hans tvillingbror och kusinerna. nuu är det över och 2 dagar till i skolan sen har jag lov ! och så viktigt. en vecka prick till julafton dvs min 18årsdag och det är ju inte helt fel,förutom att det snöar en massa ute nu och jag vill ha sommar. lite långsökt, men sån är jag, nu ska jag njuta av att det är helg !

host host hooost finns deet några snälla barn här

idag var jag sjukskriven från skolan, så när jag vaknat upp hos niklas och tagit på mig mina sjuk-mys-kläder så drog jag till mormor och morfar en stund och tog det lugnt sen kom pappa :D så har träffat honom idag. han hade köpt med sig en parfym  som jag letat efter - ange ou demon, den luktar gottigott ! och så en massa godis och choklad haha :) var fortfarande sjuk så det blev mest en massa te drickande för min hals och babbel. Ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma och pluggat lite matte .. .uh. imorgon ska jag opereras och pappa ska hänga med mig till lund därj ag ska vara 8.40. wish mee luuck ush är redan nervös gillar inte att få sprutor i tandköttet :( men det är värt det iallafall ! hih. min feber har väl lagt sig det värsta nu iallafall så bortsett från att jag hostar som en kärring så har jag varit hyfsat pigg idag !


dumma dummdum

det blev 2 timmars julbord sen 2 timmars bowling och sen en timmes "te" drickande på suxxess bowlingen i tomelilla igår med niklas jobb, kände mig lite piggare då så det var skoj, men det är väl allt när man har proppat i sig både alvedon och ipren haha :D Sen blev det vidare till ystad oc h ojj vad trött jag var när jag so,mna. glömde ta nya alvedon så vakna tidigt i morse av feber blä. Nu mår jag dock lite bättre har tagit massa zyx tabletter för halsen så ikväll ska vi till sjöbo och bara chilla.. orkar verkligen inte göra nåt livat idag känns de som !

ushhushh

i förrgår var jag med jenny och tog en fikis, sen chillade vi hemma hos henne, hon satt mest och snackade med någon snubbe på datan dock haha. Dagen efter vaknar jag med feberfrossa och är tung i hela kroppen men tar mig till skolan för att göra det svåra fysikprovet som för övrigt inte kändes särskilt bra, inget mvg iallafall men kanske fick vg iallafall och med feber så är jag nöjd hahaa. jag var sjukskriven ändå för jag vilade istället för att gå på första lektionen, sen gick jag för sent till fysiken och får springa så att jag knappt kan andas för det skär som knivar i halsen!! åååååh senare på dagen har jag ont i hela kroppen och blir hemskickad av min lärare för att jag ser ut som ett lik så jag drar hem till mormor och morfar som gav mig te med honung i och halstabletter haha, så låg jag där och sov någon timme innan jag drog hem till niklas. Han var snäll och gjorde lite spaghetti till mig när jag satt med 2 tjocktröjor + täcke som en död klump vid matbordet haha :) gick på alvedon hela dagen och vaknar sen mitt i natten av att alvedonen slutat verka och jag är verkligen KOK het! slängde i mig 2 alvedon och somnar om, vaknar lite senare och då svettas jag som in i helvete haha ! snacka om att jag fick ta en dusch i morse. Nu går jag på alvedon igen och känner mig lite piggare. halsen är fortfarande cp men fick tips av min lärare om nåt nyodex som jag ska dra och köpa sen, som ska vara skitbra för halsen ! Får hoppas det inte blir värre sen igen, för ikväll ska jag med niklas och äta och bowla med hans jobb och då vill jag inte sitta där som ett lik.


jaa.

måndays, blev en massa fysikplugg idag ushhushh men funkar alltid bättre när man inte är själv. lite mindree deprimerande dåå! har prov på torsdag och har inte gjort så mycket så känns som det blir rå plugg nu sista dagarna istället, jag är inte bra på råplugg men vi får se hur det går ! har fett ont i nacken för har suttit konstigt och räknat elektromagnetism haha.

 

pappa, skulle egentligen kommit förrförra helgen. sen blev det ändrat så han skulle komma i onsdags istället, men kunde inte komma på pga vädret. så sa han att han skulle komma några dagar denna veckan och stanna till fredag! och sen skickade han mail till mamma och sa att förhoppningsvis så hinner han komma hit till fredagen. frågade han idag när han kommer eftersom att vädret är okej nu och då fick jag svar att kanske den 12- 13 december haha. jaa vi får väl se om det, han kommer väl nån gång! idag missade jag min första körlektion för jag hade en massa annat som for runt i skallen kul nog så jag gör ett 4 (!) försök till en första lektion imorgon. Då jävlar haha.. !

 


kinectttttt

hooho
nån som provat detta? verkar kuul, men lite som det där eye toy som fanns innan för playstation? antagligen mycket bättre än det, men ändå :D en polare ska köpa det idag, fåår seo m det är så skojj dåå

varför

så många varför, men inga svar, det bara blev så. odjupt åsido, så blev min körteori inställd också, skönt för jag orkar inte, sov 5 timmar inatt. har kommit en bit på pluggandet nu, dvs flytta upp matteboken från golvet till sängen. .. vi fåår se hur det går med det. är jättetrött! ska ge mamma en kram sen , för idag åker hon till stockholm (såvida inte hennes flyg blir inställt) hejjjdååå

hihi, skön dag

jaaa jag går upp klockan 6. eller satte alarmet då men kom inte upp förräns halv 7. duschade vid 7 kanske. åt frukost till klockan 8. jag skulle börjat då. som tur va va ändå lektionen inställd. nästa lektion med. och lektionen efter det också. och nu visade det sig att även den sista lektionen är inställd, plus att min körlektion är inställd OVANLIGT! halv 5-6 ska jag ha körteori om inte den lektionen också blir inställd, vilken surprise isåfall.. ! jaa och nu snöar det för fullt, hela gången utanför oss är oplogad iGEN så det är bara att kämpa sig fram om man ska ut. (ja tänker inte gå ut.. .! ) borde plugga matte och fysik men det tar jag, sen ... :)

 

det var hehe en häst i den första (jag vet, fin redigering .. ... .!)


trött fis

eller tröttfis, är jaag. ligger helt utmattad på sängen med datan i knäet. vad har jag gjort idag? vaknade som tur var hos pojkvän, eftersoma tt jag riskerat att inte pallat ta mig till skolan klockan 8 annars. stor fördel = nära till skolan ! typ 3/4 av klassen drog hem vid halv 1 eftersom att det varnades för snöstorm osv. så det blev en liten liten klass som hade samhälle och naturkunskap sen. vi hade en nykomling i klassen i just dom två ämnena = en japanska som heter, aaa nånting vet att det började på a iallafall. hon sa inte så mycket, men när oskar berättade om sig själv och nämnde att han avskyr facebook någon gång så sken hon upp och sa "AAhaa!" så där har vi något gemensamt iallafall. eehm. ja och snön har inte smält än, pappa skulle kommit idag men ickkee för vädret säger visst stopp. så han kommer nästa vecka och stannar bara ett par dagar istället för minst en vecka. ge mig numret till snökungen så ska jag knivhota honom! mennmen. första december idag, min nya julstjärna är mysig. ååh just det ska öppna första luckan i min chokllaaaa kalender!

 

jag och niklas trallade hem i snön nån dag i helgen. detta var på en "skottad" väg, men ja. resten var ju lite som en militärövning med små gångar som bara var framtrampade haha! fast det är mysigt när det är vindstilla och inte snöar !

jaa. i fredags såå bakade maria och ingrid lussebullar när vi kom till sjöbo såå vi fick alla hjälpa till att rulla dom. jag gjorde en katt, den blev tjock och ser inet ut som en katt förrän man förklarar det haha :( men gjorde en snigel och en orm med dom blev iaf bra haha :D

jaa dett a är då mitt fina knä. här ser det dock lite finare ut när de va rengjort haha och svullnaden syns inte så bra :) men bara för att bjuda er på nåt smarrigt till att ni öppnar första luckan, som jag ska göra nuu!


RSS 2.0