En måndag i paris och HÅLL HÖGER I RULLTRAPPAN.

jaa det har jag lärt mig idag. höger = stå stilla, vänster är för dem som vill springa. paris äär så lärorikt. nej men ändå, för sammanhängandets skull, vi vaknade strax efter 9 (inte av oss själva) och åt frukost och jaa mös allmänt runt.

Vid 11 tiden drog vi till métro (tunnelbanan) och tog tåget däär till en annan station (Opéra). Där luktade det bajs, och jag skojar inte, jag gick med sjalen uppstoppad i näsan hela vägen till nästa tåg. Luktade reningsverk! Ajjaa sen tog vi nästa tåg till Pont-Neuf och där var vi framme i centrum typ. Gick över en bro, skulle med en sight-seeing båt haha men denmissade vi precis så vi gick igen. Väl uppe på bron igen såå sprang där en massa människor från ena sidan till den andra och vi tänkte vaad händer? och h'ängde på såklart hehe. Så var det en snubbe som ramlat/försökt ta livet av sig/flytt från polisen soom iallafall hade fallit ner i vattnet och såå var det en polis båt som drog upp han och han såg väl inte sådär partysugen ut direkt. me n jaja.

Sen drog vi till notre dame. där var mycket folk och ja det var väl lite så där små läskigt som kyrkor brukar vara. Frånsett att denna faktiskt var väldigt stor haha. på vägen dit såg vi nåra polisbilar.. ! YESS

Ja det var det. Pappa tände ett ljus där inne, det kostade 20 spänn haha, of course ! aee men sen kilade vi in till stan och tittade runt lite. nån som hade målat en fet målning på marken och såå gick vi förbi pompidou byggnaden som är rätt såå lustig.

Sedan shoppade vi lite, jag hittade 4 (!) ringar och sedan en klänning och en tröja på H&M.. jaa det sistnämnda jag VET men det var oundvikligt. och jaa BAJS på sverige, paris hade FETASTE h&m butiken och det bästa var att det inte var en massa slutsålda grejer som i sverige HIHI. aaja men det kändes fint, sen fick vi lite bråttom och sprang tillbaka till pont neuf till båten som vi skulle åka. Väl där insåg vi att den inte gick förrän en kvart senare, men ändå haha... Ja när vi åkte båten såg vi lite sevärdheter som t.ex. Louvren (men inte glas triangeln på framsidan :( ), eiffeltornet, frankrikes frihetsgudinna, en massa broar med en massa skulpturer överallt och ja blablabla :) vi fotade MYCKET lite japan-stuk över oss.

och nuu har vi kommit hem ätit köttfärsåsochpasta och har bråttom för nu ska vi till eiffeltornet på en julmarknad under det och sen ska vi upp där och såå! vihöörs


Kommentarer
Postat av: Moa ♥ - DAGENS BLOGG TÄVLING!

Kul att du är med i dagens blogg :) LYCKA TILL!

2011-01-03 @ 20:00:02
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE

Skriv nåt kul här:

Vad heter duuuu?
Kom ihåg mig?

Din email här tack (nej den syns inte seeen):

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0